Η Αγγελική Νικολούλη αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είναι μια από τις σταθερές επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Alpha προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της Αγγελικής Νικολούλη. Η επόμενη σεζόν θα είναι η 9η για τη δημοσιογράφο στο συγκεκριμένο κανάλι και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού:  «Μια καλή σχέση που μετράει χρόνια, ανανεώνεται και συνεχίζει δυνατά»

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αγγελική Νικολούλη

Μια καλή σχέση που μετράει χρόνια, ανανεώνεται και συνεχίζει δυνατά: Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στον Alpha για 9η χρονιά. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που έχει γράψει ιστορία στο αστυνομικό ρεπορτάζ με την ενδελεχή της έρευνα και το αλάνθαστο ένστικτό της, επιστρέφει το φθινόπωρο για να ρίξει «Φως» σε σκοτεινές υποθέσεις.

Ανεξήγητες δολοφονίες, περίεργες εξαφανίσεις αλλά και έμφαση στην έρευνα υποθέσεων που απασχολούν την επικαιρότητα και σοκάρουν την κοινή γνώμη, είναι οι βασικοί άξονες της πολυβραβευμένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει για 26η σεζόν να αναζητά απαντήσεις σε σύνθετους γρίφους της ζωής, ρίχνοντας «Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια των αναζητήσεων.