Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not»  βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης το πρωί της Τετάρτης και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρουσιαστών.

Ναταλία Γερμανού, Νίκος Μουτσινάς και Ιωάννα Μαλέσκου ήταν μόνο μερικά από τα άτομα για τα οποία δέχθηκε ερωτήσεις και ο τραγουδιστής δεν δίστασε να απαντήσει.

Αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να μάθει αν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Τσαλίκη να έχει κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, όμως «κόπηκε» για τα «είπε» καλύτερα από την παρουσιάστρια.

Με εμφανή την απορία στο πρόσωπο του για όσα άκουσε, ο Γιώργος Τσαλίκης σχολίασε: «Να σου πω κάτι, δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι για το οποίο έχω κάνει δοκιμαστικό» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν ισχύει.

Δεν ισχύει ότι πήγα και ήμουν λαλίστατος και “κόπηκα” ή δεν “κόπηκα”. Εγώ ξέρω ότι πήγα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στην Κρήτη και ήταν μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια.

Οτιδήποτε γίνεται πίσω από τις κάμερες και δεν βγαίνει στον κόσμο, είναι κάτι που μένει πίσω από τις κάμερες. Δεν θα σου επιβεβαιώσω τίποτα. Έκανα δοκιμαστικό, τα άλλα δεν ισχύουν. Δεν περιμένω τίποτα».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε πως θα ήθελε να κάνει τηλεόραση αλλά σε ένα concept στο οποίο θα μπορούσε να είναι αυθόρμητος. «Θα μ’ άρεσε να είμαι σε μια κριτική επιτροπή» είπε ο τραγουδιστής.

«Υπήρχε τηλεπαιχνίδι στο οποίο το συμβόλαιο είχε γραφτεί στο όνομά μου, δεν μπορούσα λόγω των υποχρεώσεών μου. Μέχρι και το Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε η Ναταλία Γερμανού στον Alpha, ήταν να το ξεκινήσουμε παρέα, μαζί. Συμπαρουσίαση.

Δουλεύω συνέχεια Σαββατοκύριακο. Η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη εξελίχθηκε σε μία άριστη σχέση. Το ίδιο καλοκαίρι που είχα φύγει από το Δέστε Τους, σε συνέντευξη είχα πει ότι έφταιξα κι εγώ», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.