«Είναι όντως μια δύσκολη περίοδος που έπρεπε να “χτυπήσω”» εξήγησε ο Μάρκος Σεφερλής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Δευτέρας και πρόσθεσε: «Έτσι κι αλλιώς γιατί ο κόσμος περιμένει να τον κάνω να γελάσει».

Τι ήταν αυτό που δυσκόλεψε τον Μάρκο Σεφερλή κατά την περίοδο της καραντίνας; «Στην καραντίνα αυτό που με δυσκόλεψε είναι ότι δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Πήρε περίπου εφτά κιλά στην καραντίνα, αλλά τώρα έχασα τα πέντε. Συνεχίζω να χάνω κιλά, έτσι κι αλλιώς έχουμε στο σπίτι την Έλενα που είναι η μόνη Ελληνίδα που δεν πήρε γραμμάριο» είπε ο ηθοποιός.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Μάρκος Σεφερλής είπε:«Δεν βλέπω κανέναν άλλο ηθοποιό να μπαίνει στο στόχαστρο όλα αυτά τα χρόνια. Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, ήταν να γίνει όντως αυτή η δουλειά, απλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Δεν έγινε κάτι, δεν τσακωθήκαμε. Του χρόνου ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό στον ΑΝΤ1 που θα αρέσει στον κόσμο και θα του κρατάει συντροφιά. Η εκπομπή θα ξεκινήσει μετά τον Οκτώβριο».