Στο επεισόδιο της Τρίτης, στις «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πως: Ο Κυπραίος αναγκάστηκε να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά, όμως, η ομολογία του πήρε μια απρόσμενη τροπή. Ο Λάμπρος, έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή, αποφάσισε να κάνει ένα παράτολμο βήμα ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης έψαχνε ανήσυχος τον γιο του.

Η Ελένη αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη το σχέδιο για την εγκυμοσύνη των δυο κοριτσιών και ζητά τη βοήθειά του για να το αποτρέψει. Το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη μέσω του Δημήτρη, κινδυνεύει να ναυαγήσει.

Ο Προύσαλης έκανε προσπάθεια να πείσει τη Βασούλα να καταθέσει εναντίον του Λια και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα, όμως η Βασούλα φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο άντρας της, της φέρεται βίαια. Η Ελένη ανέλαβε να την πείσει, όμως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δυο γυναίκες.

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 στις 22.45;

Η Ελένη, με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Βασούλα, με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της. Η Ασημίνα δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου, πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Δούκα ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος γίνεται έξαλλος με το ανόητο, όπως θεωρεί, σχέδιό του. Η Ουρανία απαιτεί από τον Κυριάκο να φύγει απ’ το σπίτι κι αυτός αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Μάρθα ομολογεί στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός όμως την απωθεί ευγενικά, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του.