Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, η Μαρία Μπεκατώρου μιλά για τη μεγάλη επαγγελματική ανατροπή, τη μεταγραφή από το κανάλι «Αρτ» στον ΑΝΤ1.

Η πορεία της στην τηλεόραση είναι σταθερή τα τελευταία 20 χρόνια, γεγονός που έκανε την απόφασή της ακόμα πιο δύσκολη, αλλά παράλληλα την αντιμετωπίζει ως μεγάλη πρόκληση. Όπως παραδέχεται, η πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν πολύ καλή και το περιβάλλον, όπως το έχει γνωρίσει από το «Your Face Sounds Familiar», τόσο φιλόξενο, ώστε να την πείσουν να δεχτεί. Όσο για την επερχόμενη συνεργασία της με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, δηλώνει πολύ ευχαριστημένη.

Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι το να αφήσει το κανάλι που τη φιλοξενούσε τόσα χρόνια και με το οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση, ήταν εύκολο βήμα. Η μετάβαση μάλιστα, από ένα περιφερειακό κανάλι σε ένα μεγάλο σταθμό, σήμαινε ότι έπρεπε να εξοικειωθεί με την ενασχόληση με τα νούμερα της τηλεθέασης, τομέας που έως τώρα, της ήταν άγνωστος.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε και για το πώς βρέθηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση, την πρώτη της εκπομπή και πόσο ικανοποιημένη είναι με το επάγγελμά της, λέγοντας: «ένιωσα και ακόμη νιώθω πως τελικά αυτό ήταν που ήθελα να κάνω».