Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που η Όλγα Τρέμη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega Channel.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για την τηλεοπτική της επιστροφή και ήδη, οι πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως δυο σταθμοί διεκδικούν τη δημοσιογράφο.

Ήταν μέσα Σεπτεμβρίου όταν η Όλγα Τρέμη πέρασε τη πόρτα του One Channel όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον διευθυντή του σταθμού Σταμάτη Μαλέλη και φερόταν να έκλεισε συμφωνία προκειμένου να αναλάβει τον σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το δεύτερο σενάριο που επικρατεί γύρω από το όνομα της Όλγας Τρέμη αναφέρεται στα παλιά… λημέρια της δημοσιογράφου και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, η δημοσιογράφος φέρεται να έχει «κλείσει» την επιστροφή της στην ΕΡΤ.

«Πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση της από το Mega, η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε, στην κρατική τηλεόραση, στην ΕΡΤ, με μια πολιτική εκπομπή, σχεδόν καθημερινή. Θα είναι από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, θα παρουσιάζεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και έχουμε επίσης και τα πρόσωπα που θα είναι μαζί της. Αυτά τα πρόσωπα είναι ο Αντώνης Δελατόλλας και ο Ηλίας Κανέλλης. Η πρεμιέρα θα είναι στις 21 Οκτωβρίου» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.