Μπήκε στο Survivor 3 με δύναμη, πάθος κι έτοιμος να φτάσει όσο μακριά μπορούσε στο ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του και ο Δημήτρης Μαργαρίτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιγνίδι πολύ νωρίς, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο πόδι.

Η αλήθεια είναι ότι ο 45χρονος δεσμοφύλακας στις φυλακές Κορυδαλλού, δεν πρόλαβε καν να δείξει τις δυνατότητές του μέσα στο Survivor 3, αφού τραυματίστηκε σχεδόν από την αρχή του. Ωστόσο, φαίνεται ότι κατάφερε να εμπνεύσει κάποιους. Ο Μαργαρίτης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το γράμμα που του έστειλε ένα παιδί από τη φυλακή και που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

«Για μένα στην καρδιά μου μέσα, σε θεωρώ φίλο» έγραφε μεταξύ άλλων ο αποστολέας.

«Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το survivor. Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε», έγραψε ο πρώην παίκτης του Survivor 3 στη λεζάντα που το συνόδευε.