Έντονα σχολιάστηκε από τους παίκτες της τουρκικής ομάδας στο Survivor η συμπεριφορά του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, που στο επεισόδιο της Κυριακής εκνευρίστηκε με αντίπαλό του, ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια και για τον Νίκο Κοσμά.

Μιλώντας στην κάμερα, ο Atakan Iksitutan σχολίασε: «Χθες υπήρξε μια παρεξήγηση στο παιχνίδι. Ο φίλος μας από την αντίπαλη ομάδα μας στραβοκοιτούσε και μας φώναζε καθώς πήγαινε προς τις κερκίδες. Γυρνάω το κεφάλι μου. Έτσι λέω και στα παιδιά να κάνουν. Αλλά αυτός συνεχίζει να μας στραβοκοιτάει. Κάνει κάτι τέτοιες κινήσεις. Δεν χρειάζονται αυτά. Εμείς προσπαθούμε να τους φερθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αντιδράμε σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού και με σεβασμό. Αλλά αυτοί δεν φέρονται με τον ίδιο τρόπο και για αυτό είναι σε αυτή την κατάσταση. Ταλαιπωρούνται εδώ και τρεις μέρες. Κι εμείς πεινάμε, κι εμείς δυσκολευόμαστε, αλλά επειδή είμαστε μια ομάδα και επειδή είμαστε ευτυχισμένοι, δεν μας επηρεάζει».

«Οι κινήσεις του είναι προκλητικές, αλλά η ομάδα μας είναι τόσο ενωμένη που, πώς να το πω, δε μας απασχολεί καθόλου. Αν πάει να αντιδράσει κάποιος, τον αποτρέπουμε κατευθείαν. Εύχομαι καλή τύχη στην αντίπαλη ομάδα. Θα δυσκολευτούν πάρα πολύ εναντίον μας, γιατί αυτοί δεν έχουν καταφέρει να ενωθούν όπως εμείς. Μας επιτίθενται συνέχεια, φέρονται άσχημα. Έχουν γίνει μια πολύ παράξενη ομάδα. Βασικά δεν έχουν καταφέρει να γίνουν ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να γίνουν μια ομάδα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κουβέντα για τους Έλληνες παίκτες έπιασαν επίσης στην καλύβα οι γυναίκες της αντίπαλης ομάδας, σχολιάζοντας για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τον Νίκο Κοσμά:

«Το παιδί από την ελληνική ομάδα είναι πολύ επιθετικό. Με το κίτρινο σορτσάκι. Αυτός προκάλεσε χάος στο παιχνίδι. Παράξενος. Τρελαίνεται. Τσακώθηκε με την ομάδα του επειδή ήθελε να ρίξει βολές για δεύτερη φορά κι αυτός. Βλέπεις πως μας κοιτάει ακόμα και στις κερκίδες; Πολύ άσχημα. Θα παθαίναμε έμφραγμα εξαιτίας του. Κι ο Νίκος έτσι είναι. Ναι αυτός με το κίτρινο σορτσάκι και αυτός με την πορτοκαλί μπλούζα έτσι είναι. Κάθε φορά που συναντιούνται τα βλέμματα μας, με κοιτάει τόσο στραβά».