Αυλαία έπεσε σήμερα για την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον κύκλο των 11 χρόνων που κλείνει, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι αλλά δεν διευκρίνισε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

«Θέλω να σας πω ότι περάσαμε 11 χρόνια μαζί και σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την υπέροχη παρέα που κάναμε τόσα χρόνια ο ένας στον άλλον. Εσείς σε μένα κι εγώ σε σας. Νομίζω ότι μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε εύκολες καταστάσεις, δύσκολες καταστάσεις… Κλείνει ωραίος κύκλος στην εντεκαετία και πολύ σας ευχαριστώ! Μαζί ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, πίσω από τις κάμερες σε όποιο πόστο κι αν ήμουνα. Να είσαστε καλά, καλό καλοκαίρι και να μην ξεχνάτε ότι στο τέλος το καλό θα νικήσει! Γεια σας! Καλό καλοκαίρι!», είπε η Πόπη Τσαπανίδου στην αποφώνηση της.

Η Πόπη Τσαπανίδου μπήκε στην τηλεοπτική ζώνη 10 – 1 το 2006. Πέρασε από την ΕΡΤ στον ΣΚΑΪ και μετά στο Star.

Η ίδια δεν διευκρίνισε αν η εκπομπή της θα συνεχιστεί και την επομένη σεζόν καθώς, όπως φαίνεται, και οι ιθύνοντες του καναλιού δεν έχουν ακόμη διαμορφώσει το πρόγραμμα.