Μετά την κακοποίηση και τον βασανισμό του Όλιβερ στην Αράχωβα, με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Σταθά μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (8/12) να τονίζει «έχουμε ντοκουμέντα, έχουν δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ και τα επεξεργάζονται. Έχει αλλάξει η ζωή μας εδώ πέρα. Ο φονιάς μπορεί να είναι δίπλα μας» και να προσθέσει για το #cancelArachova «Δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει κάποιος στην Αράχωβα αυτή τη στιγμή για διακοπές, με ενδιαφέρει η ασφάλειά μας», ακόμη ένα περιστατικό άγριας κακοποίησης και θανάτωσης ζώου είδε το «φως» της δημοσιότητας. Θύμα αυτή τη φορά είναι η αδέσποτη Μπέλλα από τον Βόλο, η οποία δέχτηκε πυροβολισμούς και άφησε την τελευταία της πνοή.

Περισσότερα αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο πρόεδρος κτηνιάτρων Μαγνησίας, ο οποίος μετέφερε την θλιβερή είδηση για το άδικο τέλος του τετράποδου στον Βόλο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τις λεπτομέρειες, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί στον τηλεοπτικό αέρα.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω, συγνώμη… Δεν… είναι συγκλονιστικό», είπε η παρουσιάστρια.

«Παύλο δεν μπορώ να συνεχίσω, συγνώμη, σε ευχαριστούμε πολύ. Θα πάω σε διαφημίσεις».

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στη Super Κατερίνα: «Πες τα εσύ, αφού έχουν θέμα από πάνω, πες τα εσύ…»

Νωρίτερα η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη στην εκπομπή, με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε σχετικά με την υπόθεση του σκύλου στην Αράχωβα και φαίνεται πως από το ακουστικό άκουσε να της λένε να δώσει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου το ρεπορτάζ.

«Να ολοκληρώσω λίγο αυτό που θέλω να πω… Υπάρχει μια φημολογία… Πες τα εσύ, αφού έχουν θέμα από πάνω, πες τα εσύ…», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ποιος έχει θέμα; Βρε, συνεννοούμαστε, μού λένε κάτι από πάνω, οφείλω να πω ότι άκουσα… Πραγματικά παιδιά, είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα», απάντησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει: «Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι…»!

«Ό, τι θέλετε εσείς, συνεχίστε…», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Απών από την εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε»

Η… κακή μέρα φάνηκε τώρα από το πρωί όταν η Κατερίνα Καινούργιου καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό και βλέποντας τη θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου άδεια ρώτησε πού είναι και αν είναι άρρωστος, αφού η ίδια δεν είχε κάποια ενημέρωση σχετικά με τον συνεργάτη της.

«Πού είναι ο Ανδρέας μας; Είναι αδιάθετος;», αναρωτήθηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξήγησε ότι του έχει στείλει μήνυμα, αλλά δεν έχει απαντήσει. «Έστειλα μήνυμα στον Ανδρέα και δεν μου απάντησε, λογικά θα είναι αδιάθετος», είπε. «Περαστικά Ανδρέα μου…» ανέφερε με την σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.