Η Άννα ανακαλύπτει τις κρυφές συνομιλίες ανάμεσα στον Ιούλιο και τη Βανέσα και η εμπιστοσύνη της κλονίζεται. Στο μεταξύ, ο Κίμωνας με την Πόπη παίζουν… παιχνίδια πίσω από την πλάτη της Βανέσας. Μια καινούργια «δουλειά», καθώς και μια ταινία που είναι στα σκαριά, θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και δεν θα λείψουν τα ευτράπελα και οι κωμικοτραγικές καταστάσεις στο δωδέκατο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45.

Στα Σύρματα: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 12: Μετά την έφοδο των Ρεμπετών στο κελί και την ανακάλυψη από την Άννα των συνομιλιών ανάμεσα στον Ιούλιο και τη Βανέσα, η οποία καλεί στο πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού «Στα σύρματα», η εμπιστοσύνη είναι είδος υπό εξαφάνιση μέσα στη φυλακή.

Μια καινούργια «δουλειά», καθώς και μια ταινία που είναι στα σκαριά, θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και δεν θα λείψουν τα ευτράπελα και οι κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Ο Κίμωνας με την Πόπη παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη της Βανέσας. Στο μεταξύ, Καταραχιάς, Λέλος και Μανωλάκης βλέπουν την τύχη τους να αλλάζει, μετά τη συνεργασία τους με την καινούργια «παρέα» του Σπύρου.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: