Στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα», ο Φρίξος έχοντας στο πλευρό του τη Θεοφανώ εμφανίστηκαν στην τραπεζαρία του αρχοντικού των Λασκαραίων και ανακοίνωσαν πως παντρεύονται. Το βλέμμα του Αντρέι Σιντόροφ στο… «ζευγάρι» πρόδωσε πως δεν έχει πειστεί πως οι δυο νέοι είναι ερωτευμένοι.

Στο αποψινό επεισόδιο της «Μάγισσας» μετά το ξέσπασμα του Μάρκου προς την Θεοφανώ για την ανακοίνωση του γάμου της και αφού εκείνη του εξήγησε πως είναι ο μόνος τρόπος για να είναι ασφαλής εκείνη και το παιδί που έχει μέσα, εκείνη ήρθε αντιμέτωπη με τον Αντρέι Σιντόροφ.

Αφού της ευχήθηκε για τον επικείμενο γάμο της με τον Φρίξο της τόνισε πως είχε την εντύπωση πως οι δυο τους είναι φίλοι και πως δεν υπήρχε ερωτικό υπόβαθρο στην σχέση τους. «Κάποιες φορές η φιλία είναι αρκετή» του επεσήμανε η Θεοφανώ.

«Είναι καλύτερη από ένα προξενιό, χειρότερη όμως από έναν έρωτα. Το περίεργο είναι όμως πως δε δείχνεις καμία χαρά. Φαίνεσαι συνεχώς εγκλωβισμένη, δυστυχής» της είπε εκείνος και τα βλέμματά τους συναντήθηκαν.

Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ο Φρίξος που διέκοψε την συζήτηση της Θεοφανούς με τον Αντρέι. Μετά την αποχώρηση του Αντρέι από το σημείο, ο Φρίξος ρώτησε τι την ρώτησε και η Θεοφανώ αποκρίθηκε: «Αυτό που ρωτάνε όλοι. Για το γάμο μας. Φοβάμαι ότι μας έχουν καταλάβει».

«Εμείς θα κάνουμε αυτό που έχουμε συμφωνήσει και δεν έχουν κανένα λόγο να μας αμφισβητούν» της απάντηση ο Φρίξος επιμένοντας στο σχέδιο που έχει καταστρώσει με τη φίλη του.

Το X «φώναξε»… «λήξτε το» με την σκηνή της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού

Η Έλλη Τρίγγου και ο Αναστάσης Ροϊλός μετά τις «Άγριες Μέλισσες» συναντήθηκαν στη «Μάγισσα» και η χημεία των δύο ηθοποιών είναι κάτι που φαίνεται στις κοινές σκηνές τους όπως ακριβώς έγινε και το βράδυ της Δευτέρας (20/11).

Οι χρήστες του X παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα την κοινή σκηνή της Θεοφανούς (Έλλη Τρίγγου) με τον Αντρέι (Αναστάσης Ροϊλός) και φώναξαν… λήξτε το αφού θέλουν να τους δουν ξανά ως τηλεοπτικό ζευγάρι.