Οι Πανθέοι, η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 και το αρχοντικό της ισχυρής οικογένειας θα ανοίξει για πρώτη φορά την πόρτα του ώστε να υποδεχθεί τους τηλεθεατές. Το αριστούργημα του βραβευμένου και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη μεταφέρεται στην τηλεοπτική οθόνη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Μιχαλόπουλου, σε σενάριο της Γιάννας Κανελλοπούλου και του Άγγελου Χασάπογλου και σε μία σύγχρονη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Η ιστορία της οικογένειας των «Πανθέων» αρχίζει, την ώρα που η Ευρώπη ζει υπό την απειλή του μεγάλου πολέμου.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, το Newbeast μπήκε στο αρχοντικό των Πανθέων που θα φιλοξενήσει τραγικά γεγονότα, παράνομους έρωτες, απάτες, εκβιασμούς και καλά κρυμμένα μυστικά ενώ ξεναγήθηκε και στους εξωτερικούς χώρους όπου έχουν στηθεί εντυπωσιακά σκηνικά βγαλμένα από άλλη εποχή.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast:

Πηνελόπη Πιτσούλη: Από τους «Πανθέους» δεν λείπει η ψυχή

Η Πηνελόπη Πιτσούλη θα υποδυθεί στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, την Ιλαρία, οικονόμο των Πανθέων και όπως είπε χαρακτηριστικά στο Newsbeast: «Είναι μια σειρά που τα έχει όλα. Ήθος, αξιοπρέπεια, ποιότητα, σεβασμό στον θεατή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά. Και νομίζω ότι όλοι είναι ευτυχισμένοι. Μέσα από τους ρόλους τους τα δίνουν “όλα”. Έχουμε ένα καταπληκτικό επιτελείο ηθοποιών. Θα το αποκαλούσα το “βαρύ πυροβολικό”».

Τι είναι αυτό που κάνει τους «Πανθέους» να ξεχωρίζουν; «Ορισμένοι, ακόμα και στο θέατρο δεν σέβονται αυτό που έχουν στα χέρια τους. Δεν βάζουν ψυχή. Λείπει η ψυχή. Από τους “Πανθέους” δεν λείπει η ψυχή. Είναι ένα σπουδαίο έργο, διαχρονικό. Και οι παλιοί κάτι θα θυμηθούν και οι νέοι κάτι θα εκτιμήσουν» τόνισε η ηθοποιός.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο γιατρός Ανδρέας Πανθέος (Αιμίλιος Χειλάκης), μόλις έχει γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγό του, Μάρμω (Μελία Κράιλινγκ), την οποία όμως η υπόλοιπη οικογένεια των Πανθέων έχει απορρίψει με συνέπεια να μην παραβρεθεί κανείς στον γάμο τους. Ο πατριάρχης της οικογένειας, Βλάσης Πανθέος (Γιώργος Κωνσταντίνου), όμως λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή θα ζητήσει να γνωρίσει τη γυναίκα του γιου του, θα την αποδεχτεί, δίνοντας την ευλογία του αλλά παράλληλα θα κάνει και κάτι ακόμα που θα παραξενέψει τους πάντες. Θα αποκηρύξει τη σύζυγό του και μητέρα των έξι παιδιών τους, Νένα, η οποία έφυγε επίσης από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Μυστικά από το παρελθόν θα έρθουν να στοιχειώσουν την οικογένεια των Πανθέων και νέες γνωριμίες θα αρχίσουν να ξετυλίγουν ένα περίεργο κουβάρι στη μοίρα των βασικών μελών της οικογένειας. Και μέσα στο πένθιμο κλίμα που ακολουθεί τον θάνατο του Βλάση Πανθέου, μια ύποπτη, απειλητική φιγούρα κινείται στους δρόμους της Αθήνας…

Στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.