Για το νέο της ρόλο ως κριτής στο Fame Story μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η τραγουδίστρια φάνηκε εξαιρετικά ενθουσιασμένη για το νέο της ξεκίνημα, ενώ αναφέρθηκε και στους συνεργάτες της.

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε με τον Χάρη Λεμπιδάκη και συζήτησαν για το Fame Story που έρχεται σύντομα στην τηλεόραση. «Για εμένα το Fame Story είναι τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ. Όλη η Ελλάδα το αγάπησε το Fame Story», είπε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

«Ο Νίκος Κοκλώνης που το ξαναφέρνει, όταν μου έκανε την πρόταση, δεν μπορούσα παρά να δεχτώ. Νιώθω ότι θα είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ που θεωρώ ότι θα είναι καταπληκτικό, με υπέροχους ανθρώπους και καταπληκτικούς καλλιτέχνες και με τον Γιώργο Αρσενάκο που είναι οικογένειά μου», συνέχισε.

Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, θα δούμε και άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως τον Αντώνη Ρέμο και τον Light. «Τον Αντώνη Ρέμο που είναι κι αυτός οικογένειά μου και θα είναι και μαζί μου τον χειμώνα και τον Light που γνωρίζω πολύ καλά και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Και με τον Νίκο Κοκλώνη που τον αγαπάμε όλοι». «Επέλεξαν ανθρώπους που υπηρετούν διαφορετικά είδη μουσικής», πρόσθεσε.

Η Ελένη Φουρέιρα κατέληξε συγκρίνοντας τον παλαιότερο ρόλο της, ως παρουσιάστρια, με τον φετινό, ως κριτής, λέγοντας πως «στην παρουσίαση υπάρχει μια φυσική κούραση, αλλά δεν έχεις ευθύνη σε αυτό που θα πεις. Ως κριτές θα πρέπει να δώσουμε συμβουλές και να πούμε την άποψή μας. Ο κάθε ρόλος έχει τις δυσκολίες του. Εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Εύχομαι να βρούμε καταπληκτικά ταλέντα, παιδιά με προσωπικότητα, άστρο που να έχουν και κάτι να πουν και να έχουν ταλέντο».