Ανατρεπτικός, χειμαρρώδης, ετοιμόλογος και κυρίως ευφάνταστος, ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχεται στο «Γηροκομείο», καλούς τους φίλους και μοιράζεται με το κοινό άγνωστα παρασκήνια από την καλλιτεχνική, και όχι μόνο, ζωή του.

Το «Γηροκομείο» είναι η απολύτως επιτυχημένη εκπομπή του αντισυμβατικού Ηλία Ψινάκη στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube. Η παραγωγή έχει την σφραγίδα της Twins Pix Productions Content.

Το καυστικό χιούμορ του Ηλία Ψινάκη, το οποίο ξεκινάει πρώτα από τον ίδιο, αφού δεν παραλείπει να αυτοσαρκάζεται, είναι ένα από τα βασικά και αφοπλιστικά χαρακτηριστικά του.

Το «Γηροκομείο» συνδυάζει στοιχεία αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ, reality και talk show και αποκαλύπτουν όλα τα στοιχεία της εκρηκτικής προσωπικότητας που «ακούει» στο όνομα Ηλίας Ψινάκης αλλά και όσων… τόλμησαν να κάτσουν απέναντί του.

Ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής αποτελούν θέμα συζήτησης στις παρέες και συμφωνούν σε ένα πράγμα… Πως ο Ηλίας Ψινάκης δεν σταματάει πουθενά.

Τα «αντίποινα» στον στενό του συνεργάτη, τη Μόνικα, που έμεινε γυμνός στη μέση του δρόμου. Ο Λάκης Γαβαλάς που κάθισε στον καναπέ και βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά πίσω από τα κάγκελα. Το backstage βίντεο από την live «απαγωγή» στον «αέρα» του Star Channel της Ρούλας Κορομηλάς το 2003 αλλά και η συζήτηση με την κ. Παπαδήμα, καλή του φίλη και ιατρό. Αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις καλύτερες στιγμές του Ηλία Ψινάκη.

Δείτε το ανεπανάληπτο επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» τον Λάκη Γαβαλά που βρέθηκε πίσω από το κάγκελα στο «Γηροκομείο»: