Για την προσωπική της ζωή, για το παρελθόν της και για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξή της η Κατερίνα Γερονικολού. Όπως τόνισε η ίδια έχει περάσει από τοξικές σχέσεις και από διάφορα τοξικά στάδια.

Η Κατερίνα Γερονικολού η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» την Κυριακή 16 Ιουλίου είπε: «Έχω περάσει από τοξικές σχέσεις, όπως ήμουν στην ταινία “Για πάντα” που είχαμε κάνει με τον Γιάννη, που δείχνει πως μια ερωτική ιστορία μπορεί να οδηγηθεί σε άσχημες καταστάσεις. Έχω περάσει από διάφορα τοξικά στάδια στην προσωπική μου ζωή. Τις αντιμετώπιζα με ανωριμότητα τις περισσότερες φορές. Τα λάθη αυτά θεωρώ ότι προσφέρουν πράγματα ετεροχρονισμένα».

«Νομίζω ότι τώρα έχω γίνει ξεκάθαρα η Κατερίνα από το “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” με τις λίστες, με τα ταξίδια που θέλω να κάνω» επεσήμανε η ηθοποιός σε ερώτηση για το ποιος ρόλος από την καριέρα της την αντιπροσωπεύει.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα της τον οποίο έχασε όταν ήταν 13 ετών λέγοντας: «Για εμένα ένας θάνατος ειδικά όταν έχουν περάσει πολλά χρόνια δεν πρέπει να μας γεμίζει φόβο, αλλά ευθύνη απέναντι σε αυτούς που είναι δίπλα μας και είναι ζωντανοί. Να τους λέμε ένα καλημέρα, ένα σ’ αγαπώ, συγνώμη όταν πρέπει, ευχαριστώ. Σίγουρα αφαιρείται η παιδικότητα όταν υπάρχει απώλεια. Ξαφνικά δεν έχεις κάπου να ακουμπήσεις. Αλλά έτσι είναι η ζωή παιδιά».