Την ώρα που το Survivor All Star της Ελλάδας οδεύει προς το μεγάλο του φινάλε στο Γαλάτσι ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε μια μίνι απόδραση και επισκέφθηκε τη χώρα μας για να περάσει όμορφες στιγμές με τη νέα σύντροφό του, Ayca Cagla Altunkaya.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ταξίδεψε στην Μύκονο έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του Τούρκου παραγωγού, τον οποίο επισκέπτεται συχνά για να χαλαρώσει από το επιβαρυμένο του πρόγραμμα.

Εκεί πέρασε λίγες ώρες χαλάρωσης με την αγαπημένη του και μάλιστα γιόρτασαν και τα γενέθλια της Ayca με τον Mr. Survivor να έχει αναλάβει τα πάντα για το πάρτι της.

Ο ίδιος μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικά stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο στο νησί των ανέμων.

Την Κυριακή (2/7) η σύντροφός του Ατζούν Ιλιτζαλί, Ayca Cagla Altunkaya είχε τα γενέθλιά της και εκείνος της ετοίμασε την πιο όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα ο γνωστός Τούρκος παραγωγός είχε φροντίσει για την περίσταση να φτιαχτεί μια άκρως εντυπωσιακή τούρτα για την εορτάζουσα και μαζί με φίλους και συνεργάτες τραγούδησαν στο πλευρό της, με την εντυπωσιακή καλλονή να σβήνει τα κεράκια της.

«Είναι καλό που είσαι καλά. Είσαι τα πάντα μου, η καλή μου τύχη. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο» γράφει η λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε η Ayca Cagla Altunkaya.

Με ανάρτησή του τώρα ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες του ζευγαριού και έγραψε στη λεζάντα:

«Είπα τα συναισθήματά μου στο αυτί σου σήμερα για να μην το ακούσουν όλοι. Χρόνια πολλά, κάθε μέρα να είναι χαρούμενη έτσι».

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής ο Ατζούν Ιλιτζάλι έχει πραγματοποιήσει τρεις γάμους, έχει πάρει τρία διαζύγια και έχει αποκτήσει και τέσσερις κόρες.