Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η performer έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και, όπως δήλωσε, ήταν η πιο ωραία συναυλία που έχει ζήσει.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς η τραγουδίστρια επέστρεψε από τη Βόρεια Ελλάδα. Ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε την Ελένη Φουρέιρα για τη συναυλία της, το παιδάκι της αλλά και για τη σχέση της με την Έλενα Παπαρίζου.

«Είμαι πολύ καλά. Χθες έζησα μια από τις ωραιότερες συναυλίες της ζωής μου πραγματικά. Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω λόγια να στο περιγράψω. Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά πραγματικά ήταν η πιο ωραία συναυλία που έχω ζήσει», είπε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

Για το παιδάκι της, η Ελένη Φουρέιρα είπε πως τρέχει να το δει. «Τρέχω, είμαι μια τρελή. Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα, όταν κοιμάται. Ό, τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τα καταφέρνουμε τώρα που έχω tour. (Με τον Αλμπέρτο Μποτία) Όλα καλά. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, ξέρεις πως πάνε αυτά».

Αναφερόμενη στο ντουέτο της με την Έλενα Παπαρίζου και το πολυσυζητημένο φιλί που δώσανε στη σκηνή των Mad Video Music Awards, η Ελένη Φουρέιρα είπε πως «τη λατρεύω! Είναι το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει σε αυτή τη δουλειά».

«Ήταν το μεγαλύτερο όνειρο μου και υπάρχει μια τεράστια ολοκλήρωση μέσα μου. Γέμισα αυτό το κενό», είπε η τραγουδίστρια για το παιδάκι της που ήρε στον κόσμο πριν λίγους μήνες.