Οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες συνέλαβαν τη Δευτέρα (19/6) έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να διέρρηξε το σπίτι του διάσημου ηθοποιού Πιρς Μπρόσναν.

Ο άνδρας φέρεται να έκανε την… ανάγκη του στην αυλή του γείτονα του Πιρς Μπρόσναν και στη συνέχεια εισέβαλε στον κήπο του ηθοποιού και μπήκε στο πλυσταριό για να πλυθεί. Αν μη τι άλλο το περιστατικό προκάλεσε έκπληξη στους αστυνομικούς, παρόλο που έχουν δει πολλά τα μάτια τους όσον αφορά υποθέσεις όπου εμπλέκονται σταρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σπίτι του Μπρόσναν στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Δευτέρας αφού έλαβαν κλήση πως ένας άνδρας βρισκόταν στην ιδιοκτησία του γείτονά του κι έπειτα πέρασε και στη δική του.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο άγνωστος εθεάθη να χρησιμοποιεί την πίσω αυλή του γείτονα ως τουαλέτα πριν περάσει στο σπίτι του ηθοποιού.

Αφού πήγε στο πλυσταριό του Μπρόσναν ο άνδρας τελικά έφυγε προτού εμφανιστούν οι αστυνομικοί, με κατεύθυνση προς την παραλία. Λίγη ώρα μετά, οι αρμόδιες αρχές τον συνέλαβαν για διάρρηξη.

Οι αστυνομικοί λένε ότι η σύζυγος του ηθοποιού, Κέλι Μπρόσναν ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια όλης της αναστάτωσης, αλλά δεν είναι σαφές αν ο ηθοποιός ήταν επίσης εκεί.