Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του, καθώς κόλλησε κορονοϊό για δεύτερη φορά. Μπορεί τα συμπτώματά του να μην ήταν τόσο έντονα όσο την πρώτη φορά που νόσησε, αλλά, όπως είπε, τώρα είναι καλύτερα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρχικά ανέφερε πως «δόξα τω Θεό είμαι καλά, πέρασα για 5 ημέρες δεύτερη φορά κορονοϊό, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκα τις πρώτες μέρες. Αυτά δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι το λιγότερο. Δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλύτερα».

Όσον αφορά το πώς πέρασε τη δεύτερη φορά νόσησης σε σχέση με την πρώτη, ο παρουσιαστής είπε πως «η πρώτη φορά ήταν πιο δύσκολη. Η άπνοια δυσκολεύει γενικά, τα κιλά δεν βοηθάνε. Όταν βάζεις παραπάνω κιλά και γενικά όλο αυτό το πράγμα, το ένα φέρνει το άλλο. Κάθε φορά που δεν φέρεσαι καλά στον οργανισμό σου, αν είσαι εσύ η αιτία και όχι κάποιο θέμα υγείας που μπορεί να προκύψει, γιατί εκεί δεν φταις εσύ, αλλά αν από το μυαλό σου δεν προσέχεις το σώμα σου, τότε το σώμα σου ανταποδίδει τη συμπεριφορά που του κάνεις».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συμπλήρωσε χιουμοριστικά πως «δεν είχα να μιλήσω σε κανέναν, για αυτό άρχισα να μιλάω μόνος μου. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά».