Ο νικητής του Survivor 2018 και φετινός παίκτης του Survivor All Star, Ηλίας Γκότσης, έχει περάσει διάφορες περιπέτειες φέτος. Μετά την αποβολή του από το φετινό παιχνίδι επιβίωσης, καθώς κατηγορήθηκε πως έτρωγε κρυφά από την παραγωγή, τα βάσανα στη ζωή του Γκότση συνεχίζονται και στην Αθήνα.

Ο γνωστός παίκτης ριάλιτι και πέρσοναλ τρέινερ έζησε μια περιπέτεια στην Αθήνα, όταν ένα βράδυ επισκέφθηκε το κέντρο και πάρκαρε σε μια θέση, στην οποία, εκ των υστέρων, κατάλαβε πως δεν έπρεπε να αφήσει εκεί το αυτοκίνητό του. Όταν γύρισε σε αυτό, μετά την έξοδό του, ο Ηλίας Γκότσης το βρήκε παραβιασμένο, καθώς κάποιοι είχαν σπάσει το μπροστινό παράθυρο του αμαξιού, προσπαθώντας να κλέψουν ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε πως «βρήκα θέση στο Κέντρο της Αθήνας και αμέσως σκέφτηκα πως ήταν η μέρα μου και ήμουν τυχερός, γιατί είναι δύσκολο να βρεις θέση εκεί. Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο. Ευτυχώς, δεν έκλεψαν κάτι. Μου έσπασαν το τζάμι για δεύτερη φορά».

«Δεν πιστεύω ότι κάποιος το κάνει εσκεμμένα, έτσι είναι το κέντρο. Θέλει προσοχή γιατί μπορεί να το παίρνω τώρα χιουμοριστικά, αλλά παθαίνεις ένα σοκ όταν γίνεται και βλέπεις το αυτοκίνητό σου παραβιασμένο».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν δήλωσε το σπάσιμο του αμαξιού του στην αστυνομία, ο Ηλίας Γκότσης είπε πως δεν πήγε, γιατί θα έβγαινε δύσκολα άκρη. Επίσης, ο ίδιος ανέφερε πως δεν είχε αφήσει κάτι σημαντικό μέσα σε αυτό, γιατί είχε πάρει το μάθημά του από την πρώτη φορά που του είχαν σπάσει το αμάξι, πάλι στο κέντρο της Αθήνας.