Η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα βίωσε μια τρομαχτική εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Αυστραλία. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη χώρα και πρόκειται να κάτσει στη Μελβούρνη μέχρι και τον Ιούνιο, καθώς εμφανίζεται σε μαγαζί της πόλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, η τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά πως «δεν μου έχει συμβεί ξανά αυτό. Δεν ήταν ακριβώς νύχτα, ήταν πολύ νωρίς το πρωί. Ξαφνικά, άρχισα να ακούω σειρήνες σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δεν συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι είχε συμβεί».

«Ήρθαν εδώ δύο οχήματα της πυροσβεστικής, ανέβηκαν πάνω γύρω στα 7 άτομα με κάτι σιδερένια εργαλεία, όχι με μάνικες για να ρίξουν νερό. Όλο αυτό κράτησε 30-40 λεπτά και μετά, μας είπαν να ανέβουμε πάνω στα δωμάτιά μας» είπε, καθώς εξιστορούνταν την εμπειρία της.

Η Χριστίνα Κολέτσα είπε, επίσης, πως «ήμουν πολύ τυχερή, γιατί το jetlag έχει κρατήσει πολύ καιρό, πάνω από μια εβδομάδα. Οπότε ήμουν ξύπνια. Άρχισα να ακούω αυτή τη σειρήνα και νόμιζα ότι κάτι έκανε το πλυντήριο ή το ψυγείο. Δεν κατάλαβα στην αρχή. Μετά κατάλαβα ότι ερχόταν από τον διάδρομο, ήταν όλοι με τα εσώρουχα, με τις φόρμες τους».

Όσον αφορά το ποιος ήταν, τελικά, ο λόγος για τον οποίο χτύπησε η σειρήνα, η Χριστίνα Κολέτσα απάντησε ότι «δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Κατέβηκε ένας υπεύθυνος κάτω που μας είπε να ανέβουμε στα σπίτια μας, αλλά δεν ρώτησα τι είχε γίνει. Ήταν όλος ο κόσμος ανάστατος, ήμασταν πολλοί άνθρωποι, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω τι έγινε. Εγώ τρέμω τους σεισμούς και φοβήθηκα μην είχε γίνει κανένας σεισμός και κάτι δεν κατάλαβα».

Τέλος, για το ταξίδι της στην Αυστραλία, η τραγουδίστρια είπε πως «στη Μελβούρνη θα κάτσω μέχρι μέσα Ιουνίου. Περνάω πάρα πολύ ωραία, έχω μια δεύτερη οικογένεια. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εδώ, νιώθεις σαν να είσαι στην Ελλάδα».