Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Κούκα η οποία αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού αλλά και το λόγο που οδηγήθηκε στην απόφαση να ανέβει στις πίστες. «Παντρεύτηκα πολύ μικρή, χώρισα πολύ μικρή, έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 15-16 δεν αποφασίζεις, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη», παραδέχθηκε η Κατερίνα Κούκα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο… δεν θα το συμβούλευα ποτέ. Αν είχα μία κόρη, δεν θα της επέτρεπα ποτέ να κάνει τέτοια βήματα, προτού να έχει πρώτα ζήσει. Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δε σκέφτηκα για καριέρες», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Κούκα.

«Χρόνια πριν υπήρχε μία σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που βρισκόταν σε ανάγκη, ήταν λίγο άγρια τα πράγματα… και όχι μόνο στη νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα τη μέρα», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και πρόσθεσε: «Οι άντρες ήταν επιθετικοί. Με το που έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη… είναι έγκλημα. Καταλάβαινα ότι ήταν παρενόχληση όλο αυτό και έφευγα τρέχοντας χωρίς δεύτερη σκέψη».

«Περάσαμε δράματα, δεν είναι εύκολο να μην μεγαλώνεις για χρόνια με το παιδί σου»

«Για πολλά χρόνια ο γιος μου ζούσε με τον πατέρα του και του οφείλω πολλά αυτού του ανθρώπου γιατί ο γιος μου είναι ένας σπουδαίος κι ευαίσθητος άνθρωπος. Είμαι περήφανη για αυτόν και βεβαίως ο πατέρας του συνέβαλε πολύ σε αυτό και ποτέ δεν του είπα δημόσια κι ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ. Τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Δόξα τω Θεώ είχα έναν σύμμαχο σε αυτό» ανέφερε η Κατερίνα Κούκα.

«Τώρα μιλάμε εκ των υστέρων και του εκ του ασφαλούς, τώρα που όλα είναι καλά. Πέρασα κι εγώ και το παιδί μου δράματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για χρόνια να μην μεγαλώνεις με το παιδί σου. Βέβαια κι εγώ φρόντιζα πάντα με έναν τρόπο να είμαι εκεί. Δεν πήγα ποτέ στο ρεπό μου μια εκδρομή. Ήμουν πάντα στο παιδί μου. Εγώ μιλούσα με τους καθηγητές του, ήμουν από πίσω του. Δεν ήμουν μια μαμά τραγουδίστρια που δουλεύει το βράδυ και βλέπει κάποια στιγμή το παιδί. Ήμουν εκεί. Του μαγείρευα και του πήγαινα το ταπεράκια. Πήγαινα με το λεωφορείο και με τα μάτια πρησμένα στην Χαλκίδα. Ήταν πολύ δύσκολο. Σκληρά πράγματα, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν κυρίως για εκείνον σκληρά» πρόσθεσε η Κατερίνα Κούκα.