Για την σχέση του με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Χρυσούλα μίλησε ο Βαγγέλης Γερμανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Ο συνθέτης μάλιστα τόνισε πως μπορεί να δει το χρώμα της αύρας της.

«Η Χρυσούλα μου λέει ότι ήμουν φαν. Γνωριστήκαμε σε μία συναυλία που έκανα στην Κω, μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο κι ήρθε να με δει στον χώρο που ήμουν. Κάναμε παρέα, ήρθαμε κοντά, τα φτιάξαμε, μείναμε μαζί και κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Είμαστε καλά πολλά χρόνια τώρα. Την περνώ καμια 25αριά χρόνια και τότε μάλιστα είχα σκεφτεί “μα καλά θα μπορέσει να με ερωτευτεί αυτό το κορίτσι τώρα“;» Γιατί εγώ το ερωτεύτηκα» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Γερμανός.

«Παρόλο που είναι ένα γλυκό κι όμορφο κορίτσι, θα σου φανεί παράξενο αυτό που θα σου πω τώρα, αλλά είδα την αύρα της. Είχε πάρα πολύ ανοιχτή αύρα. Ήταν ένα απαλό πορτοκαλί και μερικές φορές γινόταν γαλάζιο. Διάφοροι που ασχολούνται με αστρολογία, το λένε αστρικό σώμα, αυτό που εκπέμπει ο οργανισμός γύρω του. Όταν είμαι σε στιγμές έντασης κι έρωτα, το βλέπω. Μοιάζει λίγο μεταφυσικό να το λέει ένας μαθηματικός, αλλά είναι έτσι… Τον γάμο τον κάναμε για να μην μας κυνηγάνε οι δικοί μας» κατέληξε ο Βαγγέλης Γερμανός