Για το νέο της ρόλος ως μητέρα μίλησε η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή και για το πώς περνά μαζί με το παιδί της αλλά και μακριά από αυτό. Η ίδια ανέφερε πως ο επιλόχειος θυμός της ξεκίνησε στις αρχές της λοχείας της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε.

Δίνοντας μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, η Μελίνα Μακρή αναφέρθηκε στον 15 μηνών γιό της, τον οποίο λένε Γιάννη. «Είμαι πολύ χαρούμενη, όσο μεγαλώνει ο γιος μου, προσπαθεί να με πει “μαμά“. Ο γιος μου είναι 15 μηνών και είναι ίδιος εγώ», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για το εάν μπορεί να συνδυάσει τη δουλειά με τη μητρότητα, η Μελίνα Μακρή απάντησε πως «Αν θέλεις, μπορείς. Για 2,5 μήνες που ήμουν στο J2US ήταν πολύ δύσκολο που έλειπα από το παιδί. Περνούσα κι επιλόχειο, με θυμούς, και είχα θέματα με τον θυρεοειδή μου. Το παιδί κλαίει όταν φεύγω και κλαίω και εγώ όταν το βλέπω έτσι. Επέλεξα να κάνω μια παύση στα επαγγελματικά μου, να μεγαλώσω το παιδί τουλάχιστον σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια». «Δε με αγχώνει ότι θα ξεχαστώ. Δε βασίστηκα ποτέ στην εμφάνιση ή το σώμα μου ή το sexiness, αλλά στη φωνή μου» συμπλήρωσε.

Τέλος, για τον επιλόχειο θυμό που πέρασε, η Μελίνα Μακρή είπε πως «ο επιλόχειος θυμός ξεκίνησε όταν το μωρό ήταν 40 ημερών. Άρχισα να το νιώθω πολύ έντονα και όσο περνούσαν οι μήνες, δεν έβλεπα βελτίωση. Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι ο επιλόχειος θυμός οφείλεται στον θυρεοειδή μου. Θύμωνα και με το παιδί και με τον σύζυγό μου. Στο παιδί δεν το έδειχνα, αλλά στον σύζυγο ξεσπούσα».