Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους θα περάσουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, 3,5 μήνες μετά τον ερχομό του μωρού τους.

Το ζευγάρι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη για τη σύντροφό του, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Η Ιωάννα Τούνη κοινοποίησε μάλιστα ένα instastory με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα από το αυτοκίνητο και έκανε γνωστό πως ταξιδεύουν οικογενειακώς από Θεσσαλονίκη για Αθήνα για να πετάξουν για Κάιρο.

«Πάμε οδικώς Αθήνα για να πετάξουμε για Κάιρο! Και ο θεός μαζί μας», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγες ώρες αργότερα η influencer κοινοποίησε ένα άλλο στιγμιότυπο και αποκάλυψε πως η ευτυχισμένη οικογένεια έφτασε στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Στον μικρούλη φαίνεται πως αρέσουν τα ταξίδια μιας και δεν γκρίνιαξε καθόλου όσο ήταν έξω και επισκέπτονταν διάφορα μέρη.

«O μπέμπης μας είναι σουρτούκι σοβαρό. Μόνο μέσα στο σπίτι γκρινιάζει όλη την ώρα», σχολίασε με χιούμορ η Ιωάννα Τούνη στο τελευταίο της βίντεο.

Βέβαια, κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε στον μάρσιππο που φορούσε ο μπαμπάς του, την ώρα που επισκέφθηκαν κάποιο μουσείο στο Κάϊρο.