Η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει πολλές φορές, είτε μέσα από την εκπομπή της είτε μέσα από τα social media, για το body positivity κόντρα στο bullying που δέχεται αρκετά συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα κιλά της.

Με την παρουσία της όσο και με τον λόγο της δίνει κουράγιο σε κορίτσια που έχουν βρεθεί στη θέση της και έχουν φτάσει μέχρι το σημείο να ντρέπονται για το σώμα και την εμφάνισή τους λόγω της κατακραυγής.

Με αφορμή μία συζήτηση που έγινε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και το μήνυμα που έλαβε από τηλεθεάτρια, θέλησε να κάνει ένα ποστ στο Instagram της, στο οποίο δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της ποζάροντας στο μπαλκόνι του σπιτιού της με μαγιό.

Η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε για την ακρίβεια την Τρίτη (4/4) ένα περιστατικό με τους συνεργάτες της εκπομπής της κατά το οποίο μία κοπέλα την προσέγγισε πρόσφατα και την ευχαρίστησε.

«Δεν είναι μόνο οι οίκοι μόδας, δείτε τις διαφημίσεις. Καθίστε σπίτι σας μια μέρα και δείτε τις διαφημίσεις. Σε όλες τις εταιρίες αρωμάτων, καλλυντικών, μαλλιών, οτιδήποτε, θα δείτε να είναι τα πρότυπα, αυτά τα πανέμορφα κορίτσια. Είναι ελάχιστες οι εταιρίες που λένε “υπάρχουν όλα εκεί έξω”. Τα πράγματα δυστυχώς δεν βελτιώνονται και αν θέλετε να μιλήσουμε σε πιο προσωπικό επίπεδο, το λέω και ως παθούσα. Βγήκα το Σάββατο και με πλησίασε ένα κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί που ήμουν, βουρκωμένη και μου είπε “είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι επειδή βγήκες εσύ στην τηλεόραση”. Όταν ένας άνθρωπος είναι 26 χρονών κι έχει ένα διαφορετικό σώμα και τολμάει πρώτη φορά να βάλει μαγιό σε αυτή την ηλικία, σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι τον έχουν κατακεραυνώσει με τα σχόλιά τους. Είναι ντροπή, έχουμε 2023!» ξέσπασε στον αέρα του «Πάμε Δανάη».

Το απόγευμα, λοιπόν, της Τρίτης (4/4) και ύστερα από όσα είχε πει νωρίτερα στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια έκανε την εξής ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες της με μαγιό.

«κάνε το μπαλκόνι σου,νησί..

——

Επειδή σήμερα είχαμε μια κουβέντα στην εκπομπή – που θα ξανακάνουμε σύντομα γιατί από τα μηνύματα αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα επίκαιρο πάντα – ήθελα απλά να σας θυμίσω την μοναδικότητα σας. Την αναγκαιότητα σας. Την σπανιότητα σας. Την τύχη μας που ζούμε. Την αγάπη μας για ΕΜΑΣ ♥️

——

Κορίτσια μου, αγόρια μου, μαμάδες, μπαμπάδες… δεν ξέρω αν είμαι η ειδική αλλά μιας και μιλάμε πάντα εμείς εδώ μεταξύ μας, να θυμάστε ότι όλοι με τον τρόπο μας… με τα ταλέντα μας, με την ομορφιά μας, με την προσωπικότητα μας, με τα όλα μας… είμαστε το ίδιο απαραίτητοι και ίσοι ♥️♥️

Χαμογελάστε, χορέψτε, και αγαπήστε. Πρώτα εσάς και μετά τους γύρω σας. Κι αν κάποιοι δεν μπορούν να αγαπήσουν εσάς, όπως κι αν είστε, κι ασχολούνται με παλιακά στερεότυπα, ίσως δεν αγαπάνε καν τον εαυτό τους… γι’ αυτό, μην κρατάτε κακία ♥️

Εμείς, στην αγάπη στραμμένοι».