Το ότι η σημερινή ημέρα (2/2) θα έδινε κι άλλο ένα επεισόδιο στο… σίριαλ του χωρισμού της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ ήταν αναμενόμενο. Βλέπετε το πρώην ζευγάρι έχει γενέθλια με την Κολομβιανή ποπ σταρ να γίνεται 46 ετών και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, 36.

Η Σακίρα, με τα τραγούδια «Te Felicito», «Monotonia» και «BZRP Music Sessions #53» όπου μιλούσε για την σχέση της με τον επιχειρηματία, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οι fans της, μαθαίνοντας ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για το χωρισμό της με τον Πικέ την στηρίζουν απόλυτα.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, έστειλαν στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στα προάστια της Βαρκελώνης τούρτες για τα γενέθλιά της και μια από αυτές ήταν πολύ ιδιαίτερη αφού είχε όλα τα… συστατικά του πετυχημένου τραγουδιού με τον παραγωγό Bizarrap, τις αιχμές προς τον Πικέ και την απάντηση εκείνου.

Στη βάση της τούρτας, λοιπόν, ο ζαχαροπλάστης αγνώστων στοιχείων έβαλε μια εικόνα της Σακίρα από το βίντεο του τραγουδιού με τον Αργεντινό μουσικό. Δίπλα έβαλε εικόνες από ένα Renault Twingo και μια Ferrari – αναφορά στον στίχο του τραγουδιού: «Αντάλλαξες μια Ferrari μ’ ένα Twingo, επίσης υπάρχουν ρολόγια Casio και Rolex – άλλη αναφορά σε στίχο του τραγουδιού: «Αντάλλαξες ένα Rolex μ’ ένα Casio», ενώ στην κορυφή του γλυκού, υπάρχει μια δική της εικόνα και μια του Πικέ που τον δείχνει να φορά ένα ρολόι Casio, όταν ανακοίνωσε την συμφωνία χορηγίας με την Kings League, ποδοσφαιρική λίγκα 7×7 που ίδρυσε ο ίδιος.

Αργότερα, όμως, η Σακίρα ανέβασε story στο Instagram με την τούρτα και από αυτή έλειπε η εικόνα του Ζεράρ Πικέ.

Ο Ζεράρ Πικέ, από τη μεριά του ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα με τον αριθμό 36 και αυτό που ακολούθησε ήταν επίσης αναμενόμενο. Ακολούθησε καταιγισμός απαντήσεων από τους fans της Σακίρα.