Η Τζίλιαν Άντερσον αποκάλυψε ότι ετοιμάζει βιβλίο στο οποίο θέλει να καταγράψει τις γυναικείες φαντασιώσεις στο σεξ και ζήτησε από τον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί της, ώστε να μοιραστεί τα μυστικά του.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η 54χρονη ηθοποιός σε άρθρο στον Guardian, ανέφερε πως «θέλω γυναίκες σε όλο τον κόσμο, και όλους εσάς που ταυτίζεστε εγγενώς ως γυναίκες τώρα – queer, ετεροφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι, non-binary, τρανσέξουαλ, πολυσυντροφικοί – όλοι εσείς, μεγάλες και μικρότερες, ανεξάρτητα από τη θρησκεία σας, παντρεμένες ή ελεύθερες ή άλλο, να μου γράψετε και να μου πείτε τι σκέφτεσαι όταν ακούτε τη λέξη σεξ. Είτε το κάνετε μόνες σας είτε με σύντροφο, είτε με περισσότερους από έναν. Πείτε μου. Φαντασιώσεις, απογοητεύσεις, εξερευνήσεις, το “απαγορευμένο”, ήχους, φετίχ, ενοχές».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «πενήντα χρόνια μετά, τα όρια έχουν διαγραφεί, όχι περισσότερο από τη δική μας σεξουαλικότητα: BDSM, η σύγχρονη έννοια του φύλου κ.λπ., τα πάντα είναι επιτρεπτά. Είναι οι γυναίκες ακόμα στο σιωπηλό σεξ;».

Μάλιστα, σημείωσε ότι πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το βιβλίο της συγγραφέα Νάνσι Φράιντεϊ του 1973 «My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies», που είναι μια συλλογή από προσωπικές επιστολές, κασέτες και συνεντεύξεις για το σεξ.