Η Πάμελα Άντερσον στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Love, Pamela», αναφέρεται στο τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ και σύμφωνα με την ίδια, την έκανε να «κοκκινίσει».

Όπως αναφέρει το hollywoodlife.com, η ηθοποιός αναφέρει πως, ο Κένεντι την ήθελε στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του περιοδικού του, με τίτλο «George». Αυτό όμως δεν μπόρεσε να γίνει, επειδή εκείνη δεν ήταν διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή.

Εντούτοις, τρία χρόνια αργότερα επικοινώνησε ξανά μαζί της και κανόνισαν τη φωτογράφιση. Όμως την ημέρα της φωτογράφισης, εκείνος απουσίασε κι έτσι πήρε ξανά τηλέφωνο, προκειμένου να απολογηθεί.

«Μου τηλεφώνησε στη φωτογράφιση για να μου ζητήσει συγγνώμη που δεν ήταν εκεί. Κι εγώ σκέφτηκα: “Ευχαριστώ τον Θεό που δεν είναι εδώ, θα είχα πολύ άγχος”. Ζαλίστηκα με το τηλεφώνημα, ντρεπόμουν. Έκανα ήχους που δεν αναγνώριζα, κάτι σαν τσιρίδες. Δεν έβλεπα την ώρα να κλείσω το τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε πως «ήταν τόσο γοητευτικός, κοκκίνιζα καθ’ όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος. Δεν ήταν για εμένα, ήταν πολύ καλύτερός μου».