Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ εμφανίστηκε σε βραβεία στη Σαουδική Αραβία, με μακρύ φόρεμα και φορώντας την παραδοσιακή μαντίλα και τράβηξε όλα τα φώτα πάνω της. Ο σταρ ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε με την ομάδα Al-Nassr FC της Σαουδικής Αραβίας, έχει πάντα στο πλάι του την οικογένειά του.

Η εντυπωσιακή σύντροφός του στέκεται πάντα στο πλευρό του και ξεχωρίζει για το στιλ της και την κομψότητά της. Αυτή τη φορά η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των Joy Awards. Η Ισπανίδα αποκάλυψε την αγάπη της για τη Σαουδική Αραβία και έχει ήδη κάνει αλλαγές στο στιλ της, για να προσαρμοστεί στα ήθη και τα έθιμα της χώρας. Τα οποία είναι «αυστηρά» για τις γυναίκες.

Γι’ αυτό η σύντροφος του Ρονάλντο επέλεξε σε εκδήλωση να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα και μαντίλα στα μαλλιά. Πιο αναλυτικά, η εμφάνιση συνδυάστηκε με ένα πέπλο που παρέπεμπε σε μαντίλα – το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία. Το «καθώς πρέπει» ντύσιμο το συνδύασε με μεγάλα σκουλαρίκια και ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Η Τζορτζίνα μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας: «Joy Awards 2023. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σ’ αγαπώ Σαουδική Αραβία».

Η 28χρονη καλλονή θα είναι πιθανότατα παρούσα στο ντεμπούτο του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ την Κυριακή στο στάδιο King Fahd.