Μπορεί όλα να έδειχναν πως η κόντρα ετών του Λάκη Λαζόπουλου με τη Μιμή Ντενίση, άνηκε στο παρελθόν, μια δήλωση όμως της ηθοποιού για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» φαίνεται πως αναζωπύρωσε εκ νέου τη διαμάχη τους.

Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη σχολίασε ότι η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» αδίκως δεν βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, δεν κρατήθηκε και τα έβαλε με τη Μιμή Ντενίση για τη φράση της αυτή.

«Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το “Σμύρνη μου αγαπημένη” στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη “Σμύρνη” στα Όσκαρ. Το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Είναι αρχή του χρόνου. Δεν θέλω να την στεναχωρήσω. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ…»

Από τα καυστικά σχόλια του ηθοποιού δεν γλίτωσε ούτε ο Νίκος Κοκλώνης. «Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ…ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου ψάχνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ. “Έλα αγάπη μου, ελάτε”, “ταλέντα μου εσείς”, “αγάπη μου”, “λατρεία μου”. Δεν μπορώ άλλο αγάπες, δεν μπορώ άλλο λατρείες» υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος.