Γονείς θα γίνουν σύντομα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η pop star, η οποία εξακολουθεί να κρατά, όσο αυτό γίνεται, την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το περασμένο καλοκαίρι είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις.

Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που ξέσπασαν τότε τα πρώτα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

Ήταν μέσα Νοεμβρίου, όταν η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε και επίσημα πλέον την εγκυμοσύνη της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά στο κρεβάτι. Δίπλα της πόζαρε ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγη μόλις ώρα, με τις ευχές να πέφτουν βροχή από τους θαυμαστές και τους συνεργάτες της τραγουδίστριας.

Το ζευγάρι στις αρχές του νέου έτους θα κρατά αγκαλιά το νεογέννητο μωρό του, με την εκρηκτική pop star να ξεκινά τις προετοιμασίες για την μεγάλη της επιστροφή στις πίστες και στο νέο tour που σχεδιάζει με τους συνεργάτες της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο-story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με στιγμές της ίδιας επάνω στη σκηνή. Το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα στο συγκεκριμένο βίντεο ήταν: «Μου έλειψε η σκηνή. Δεν μπορώ να περιμένω για την περιοδεία του 2023».

Με αυτόν τον τρόπο η pop τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.