Έναν ακόμα απολαυστικό διάλογο είχαν οι συντελεστές της εκπομπής «Ελένη» του Mega στο ξεκίνημα της, το μεσημέρι της Πέμπτης (01/11). Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να παίξει ένα «παιχνίδι» με τους συνεργάτες της και τους ζήτησε να βάλουν δίπλα στο 2022 το οποίο σιγά – σιγά τελειώνει, την πρώτη λέξη που τους έρχεται στο μυαλό.

«Καλό μας μήνα! Φτάσαμε στο τέλος του 2022 και θέλω με τη σειρά να μου πείτε ένας ένας την πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό δίπλα στο 2022 που άντε γεια, δόξα τω Θεώ!» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της ο ένας μετά τον άλλον είπαν την λέξη που τους ήρθε στο μυαλό.

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Πίεση».

Ηλιάνα Χρυσικοπούλου: «Αλλαγή».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ναυάγιο».

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Να πάει και να μην ξαναγυρίσει Ελένη».

«Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν…», τραγούδησε η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε: «Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου… Μου γουρλώνεις το μάτι και τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου, τόσο τρομακτική είμαι».

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο βλέπει την Ελένη Μενεγάκη.

«Σε βλέπω σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο που μου λες “έλα προσγειώσου”. Έτσι το βλέπω» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μου άρεσε αυτό που είπε, δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά κάπως μου άρεσε. Είναι από αυτά που με… ψήνουν» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προσθέτει πως: «Είναι φωτισμένος αλλά δεν σε απειλεί. Λες πάω τώρα, προσγειώνομαι».