Μια «πιπεράτη» αποκάλυψη έκανε ο Μάθιου ΜακΚόναχι γύρω από το θάνατό του πατέρα του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι η μητέρα του αρνούνταν να καλυφθεί το… μόριο του συζύγου της αφότου πέθανε, ενώ έκαναν σεξ.

Ο ΜακΚόναχι μίλησε στο podcast «WTF με τον Μαρκ Μάρον», ενώ τόνισε πως επίσης ο πατέρας του είχε κάνει τη «μακάβρια» πρόβλεψη ότι θα πέθαινε ενώ είχε σεξουαλική επαφή με τη μητέρα του.

«Αργότερα έμαθα ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει από το σπίτι, και προφανώς όλοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο», είπε ο ηθοποιός του «Dallas Buyer’s Club». «Και ήρθαν και μου είπαν αργότερα ότι η μαμά μου, με το νεγκλιζέ της με το οποίο είχε ξυπνήσει, δεν άφηνε τους νοσοκόμους να τον καλύψουν» σύμφωνα με το /nypost.com.

Ο Μάθιου Μακόναχι και οι γονείς του

«Έσκιζε το σεντόνι: “Έέέ, θέλω ο κόσμος να δει γιατί το παρατσούκλι του ήταν Big Jim (Μεγάλος Τζιμ), μην τον καλύπτετε”» αποκάλυψε δε ο 53χρονος ηθοποιός.

Ο ΜακΚόναχι περιγράφει λεπτομερώς τον θάνατο του πατέρα του στα απομνημονεύματα του 2020 «Greenlights». 

«Μού τηλεφώνησε η μαμά μου: ’Ο μπαμπάς σου πέθανε’. Τα γόνατά μου λύγισαν», έγραψε ο ηθοποιός του Interstellar. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς ή τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά».

«Πάντα έλεγε σε μένα και στους αδελφούς μου: ‘Παιδιά, θα φύγω όταν θα κάνω έρωτα στη μητέρα σας’. Και αυτό συνέβη. Υπέστη καρδιακή προσβολή στην κορύφωση», συνέχισε γλαφυρά τη διήγησή του ο ΜακΚόναχι…