Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε η Ελένη Ψυχούλη το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10) και η απάντησή της σε ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου έφερε γέλια στον «αέρα». Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τη ρώτησε για το σεξ και εκείνη απάντησε πως είναι… υπερεκτιμημένο.

«Για τους νέους το σεξ δεν είναι υπερεκτιμημένο, για τους μεγάλους ναι. Δηλαδή τώρα οκ, πόσα χρόνια πια κι αυτό το σεξ; Κατάλαβες; Τελειώνει. Πόσο; Ξέρεις πώς λειτουργεί, δεν μου έχει καμία φοβερή έκπληξη. Βέβαια, αυτά τα λες μέχρι να σου έρθει το επόμενο κατακούτελο, στο οποίο δεν πρέπει να πούμε όχι. Είναι ύβρις στη ζωή να πεις όχι, δε λες όχι σε τίποτα» ανέφερε η Ελένη Ψυχούλη.

Πώς πέρασε η σεφ στο πρώτο lockdown; «Στο πρώτο lockdown έχουμε κλειστεί σε ένα σπίτι στις Μηλιές, της Μαρίας Καβογιάννη, είμαστε όλοι όσοι μένουν στις Μηλιές και κάθε μέρα είναι ένα ατελείωτο πάρτι. Μαγειρεύαμε, χορεύαμε, βλέπαμε ταινίες. Μας έδωσαν και ένα επιδοματάκι τότε 500 ευρώ, ξοδεύαμε μόνο για να φάμε και λες τι ωραία, μου χαρίζουν διακοπές. Την επόμενη χρονιά αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε τι είναι αυτό», είπε.

Η Ελένη Ψυχούλη στην αρχή της συνέντευξής της πέταξε… το καρφί της για το γεγονός ότι «δώσατε “σπίτι” και σε εμάς τους άστεγους της ελληνικής τηλεόρασης», για να εξηγήσει: «Είμαστε κάποιοι απόκληροι, που δεν ταιριάζουμε στο υπόλοιπο σκηνικό. Βέβαια, εγώ είμαι αιρετική…».