Για το μωρό της που περιμένει να γεννηθεί σε λίγους μήνες και τα σχόλια που δέχτηκε και τη στεναχώρησαν μίλησε η Ιωάννα Τούνη. «Πικράθηκα που όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη έγραφαν “ποιανού είναι το παιδί”» αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

H influencer την Παρασκευή (9/9) μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν “ποιανού είναι το παιδί”».

«Έπρεπε να κάνω μεγάλο ταγκ στη φωτογραφία ”Δημήτρης Αλεξάνδρου” για να ευχαριστηθεί ο κόσμος; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα να πει, γιατί του φταίει η μίζερη καθημερινότητά του και ψάχνει πράγματα να πει. Οι κριτές ”οι έξυπνοι του πληκτρολογίου” είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα» σημείωσε.

Εστιάζοντας στους κακοπροαίρετους τους διαδικτύου, η Ιωάννα Τούνη υπογράμμισε: «Πολύ σπάνια θα μπω στη διαδικασία να κάνω μπλοκ γιατί βαριέμαι. Αν ήταν να τους κάνω όλους μπλοκ δεν θα είχα να κάνω κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης οι haters ανεβάζουν το engagement στα social media, οπότε ας υπάρχουν και αυτοί».