Η Μέγκαν Μαρκλ προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον εαυτό της, λέγοντας ότι ένιωθε σαν «ασχημόπαπο» κατά την παιδική της ηλικία. Η αποκάλυψη έγινε στη συζήτησή της με την ηθοποιό του The Office Mindy Kaling στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Archetypes που κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψε στο τρίτο podcast της που κυκλοφόρησε στο Spotify, ότι όταν μεγάλωνε «δεν ήταν η όμορφη» και συχνά γινόταν μέλος σε λέσχες, ώστε να έχει παρέα κατά την διάρκεια του γεύματος, για να μην χρειάζεται να κάθεται μόνη της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το 50λεπτο podcast κυκλοφόρησε καθώς η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγικιπας Χάρι πετούσαν στη Γερμανία για μια εκδήλωση των Invictus Games, με τις δύο γυναίκες να συζητούν για το πώς οι άνδρες για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρούσαν ότι ήταν πιο αστείοι από τις γυναίκες συναδέλφους τους και για το στίγμα του να είσαι ανύπαντρη μητέρα.

Η περιγραφή στο Spotify αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Μέγκαν μιλάει ειλικρινά με τη Mindy Kaling, η οποία ανοίγεται σε μια άνευ προηγουμένου συζήτηση για τις χαρές, τις προκλήσεις και τα στίγματα της ζωής της ως ανύπαντρη γυναίκα, καθώς και για την απόφασή της να δημιουργήσει μόνη της οικογένεια».

Στο επεισόδιο συμμετέχει, επίσης, η συγγραφέας του New York Magazine Rebecca Traister, η οποία αναλύει τα πολλά αρχέτυπα που ακολουθούν τις ανύπαντρες γυναίκες εδώ και γενιές.

Στην ειλικρινή συζήτησή της με την Μέγκαν Μαρκλ, η Kaling μιλάει για το πώς προσπαθεί να εμφυσήσει αυτοπεποίθηση στην 4χρονη κόρη της Katherine, λέγοντάς της ότι είναι όμορφη, αλλά προσθέτει ότι δεν πιστεύει ότι αυτό είναι πάντα το σωστό μήνυμα.

Πιο χαρακτηριστικά η ηθοποιός τόνισε ότι «Μεγάλωσα νιώθοντας πάντα άσχημη, υπέρβαρη, “διαφορετική” και έτσι, με την κόρη μου, της λέω πάντα ότι είναι όμορφη σε σημείο που η φίλη μου BJ λέει “Μπορείς να της πεις και άλλα κομπλιμέντα”».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι ενώ το κομπλιμέντο «έξυπνη» της γινόταν συχνά και της έδωσε αυτοπεποίθηση στις σπουδές της, δεν της είπαν ποτέ ότι είναι όμορφη.

Η αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ ότι ένιωθε «ασχημόπαπο»

Στη συνέχεια, η Δούκισσα μοιράστηκε τις δικές της εμπειρίες, λέγοντας ότι συμμερίζεται το γεγονός ότι δεν ήταν η «όμορφη» στο σχολείο, προς μεγάλη έκπληξη της συνομιλήτριάς της.  

«Δεν ήσασταν εσείς η όμορφη όταν μεγαλώνατε;» ρώτησε σοκαρισμένη η Kaling. «Όχι, ω Θεέ μου, όχι» απάντησε η Μαρκλ προσθέτοντας: «Ασχημόπαπο»! Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι η εμφάνισή της θα μπορούσε να θεωρηθεί αντισυμβατικά όμορφη, λέγοντας ότι είχε «τεράστια φουντωτά, σγουρά μαλλιά και ένα τεράστιο κενό στα δόντια μου. Ήμουν η έξυπνη, μία για πάντα και για πάντα -και μετά κάπως μεγάλωσα».

Η Kaling απάντησε έκπληκτη ότι περίμενε πως η Δούκισσα του Σάσσεξ θα ήταν «το καυτό κορίτσι» του σχολείου, αλλά «με μυαλό».

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι εξήγησε ότι όσο πήγαινε σχολείο στο Hollywood Schoolhouse και, αργότερα, στο καθολικό σχολείο για κορίτσια, Immaculate Heart, στο Λος Άντζελες, πάλευε να ταιριάξει με τους συμμαθητές της εξηγώντας πώς «Δεν είχα ποτέ κανέναν να καθίσω μαζί του στο γεύμα. Ήμουν πάντα λίγο μοναχική και πολύ ντροπαλή και δεν ήξερα πού να ταιριάξω».

Μέγκαν Μαρκλ

«Και έτσι σκέφτηκα να γίνω πρόεδρος της πολυπολιτισμικής λέσχης και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας τάξης και πρόεδρος αυτής… και της γαλλικής λέσχης. Και κάνοντας αυτό, είχα συναντήσεις την ώρα του μεσημεριανού γεύματος, οπότε δεν χρειαζόταν να ανησυχώ για το με ποιον θα καθίσω ή τι θα κάνω, επειδή ήμουν πάντα τόσο απασχολημένη».

Η Kaling απάντησε στην πρώην πρωταγωνίστρια του Suits ότι ακούγοντάς την να διηγείται τις εμπειρίες της από τα μοναχικά παιδικά της χρόνια, είναι πιο εύκολο να ταυτιστεί μαζί της, λέγοντας ότι την «φόβιζε» η φαινομενικά «επιτυχημένη» ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ πριν ηχογραφηθεί το podcast. «Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ήσουν ένα μοναχικό παιδί που δεν του άρεσε απαραίτητα να είναι έτσι», συμπλήρωσε.