Θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα προκάλεσε πριν λίγους μήνες η είδηση του θανάτου του Δάκη. Ο στενός του συνεργάτης, Πάνος Δέρβος, το μεσημέρι της Τρίτης (06/09) παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μίλησε για τον αείμνηστο τραγουδιστή αποκαλύπτοντας το παράπονο που είχε από αρκετούς τραγουδιστές, ανάμεσα τους και ο Σάκης Ρουβάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Δέρβος σημείωσε πως: «Στο στούντιο έγινε η τελευταία του ηχογράφηση καθώς ήθελε να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Αν χάσει την φωνή του, να μην κρεμάσει τους συνεργάτες του. Αν δεν άντεχε η φωνή του, που όμως άντεχε μέχρι το τέλος είναι η αλήθεια. ας υπάρχει αυτή η ηχογράφηση».

«Ο Δάκης γνώριζε ότι θα έρθει το τέλος και το μόνο που παρακαλούσε ήταν να μην ταλαιπωρηθεί. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρήθηκε αλλά το αντιμετώπισε γενναία. Κρατούσε μέσα όλες τις πίκρες και τις στεναχώριες, δεν τις εξωτερίκευε ποτέ» είπε στην συνέχεια ο Πάνος Δέρβος.

«Με το μόνο που στεναχωριόταν ο Δάκης ήταν όποτε γίνονταν αναφορές για την καριέρα τους από ορισμένους τραγουδιστές που βοήθησε. Δεν έλεγαν ποτέ ότι ο Δάκης έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι στην καριέρα τους και αυτό τον στεναχωρούσε» είπε και συμπλήρωσε: «Είχε νιώσει έτσι και για τον Σάκη Ρουβά, ναι. Είχε νιώσει έτσι αλλά στο τέλος, νομίζω, τα συγχώρεσε όλα και χάρηκε πολύ την τελευταία επαφή που είχε μαζί του στα βραβεία MAD. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που συναντήθηκαν από κοντά».