Ο Πιρς Μπρόσναν υπερασπίστηκε δημόσια την σύζυγο του, Κίλι Σέι Σμιθ, καθώς έγινε στόχος διαδικτυακής επίθεσης από τρολς, όταν μια χρήστρια ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία την χλεύαζαν.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, μία χρήστρια του Facebook ανάρτησε δύο φωτογραφίες στις οποίες σύγκρινε την εξωτερική εμφάνιση του ζευγαριού από όταν γνωρίστηκαν, σε σχέση με το τώρα, έπειτα από πολλά χρόνια γάμου και κορόιδεψε τα παραπάνω κιλά της συζύγου του ηθοποιού.

Μάλιστα, τα σχόλια έπεσαν βροχή με αρκετούς χρήστες να χλευάζουν, ενώ ένα άτομο πρότεινε να κάνει δωρεάν χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους στην Κίλι Σέι Σμιθ.

Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν, πήρε θέση και έγραψε το εξής: «Της πρότειναν να χειρουργηθεί για να μειώσει το βάρος της. Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Και επίσης επειδή απέκτησε τα πέντε παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα αληθινά για το πρόσωπό της, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν, και πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Σημειώνεται, ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994, τρία χρόνια αφότου ο ηθοποιός έχασε την πρώτη του σύζυγο, Κασάντρα Χάρις, νικημένη από καρκίνο ωοθηκών, ενώ παντρεύτηκαν το 2001.