Πέρα από τις ερμηνείες της που αξίζουν Όσκαρ, η Κέιτ Γουίνσλετ έχει μια απίστευτη ικανότητα να παραμένει αληθινή όταν πρόκειται για όλα τα θέματα αισθητικής. Όχι μόνο η ηθοποιός μοιράστηκε, σε συνέντευξή της στους New York Times, ότι αρνήθηκε να επιτρέψει στον σκηνοθέτη Craig Zobel να επεξεργαστεί «ένα φουσκωμένο κομμάτι της κοιλιάς» σε μια ερωτική σκηνή με εκείνη και τον Guy Pearce στο αστυνομικό δράμα «Mare of Easttown», αλλά αποκαλύφθηκε, επίσης, ότι η ηθοποιός απέρριψε δύο φορές σχέδια για τις διαφημιστικές αφίσες της σειράς επειδή η εικόνα της ήταν «πολύ ρετουσαρισμένη».

Αποδεικνύεται, όμως, ότι η 45χρονη σταρ ακολουθεί μια αυστηρή προσέγγιση στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, σύμφωνα με το womenshealthmag.com. Ποια είναι αυτή; Διαβάστε παρακάτω τα μυστικά της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Αφαιρεί πάντα το μακιγιάζ της

Κέιτ Γουίνσλετ

Ξέρουμε ότι αυτό είναι ζωτικής σημασίας, αλλά πόσες από εμάς έχουμε το νου μας στο ντεμακιγιάζ μετά από μια νυχτερινή έξοδο ή μια απίστευτα κουραστική μέρα; Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να πάρουμε ένα παράδειγμα από την Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία βγάζει πάντα το μακιγιάζ της, «όσο κουρασμένη κι αν είμαι». Χρησιμοποιεί ένα καθαριστικό και ένα επίπεδο σφουγγάρι προσώπου για να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπό της είναι «πραγματικά καθαρό».

Της αρέσει πολύ η ομορφιά από έξω προς τα μέσα

Κέιτ Γουίνσλετ

Η προσέγγιση της Κέιτ Γουίνσλετ στην ομορφιά είναι πολύ 360, ειδικά αν πλησιάζει κάποια εκδήλωση. Μιλώντας στη Vogue πριν από μερικά χρόνια, είπε: «οπότε αν ξέρω ότι πρέπει να δείχνω έτοιμη για το κόκκινο χαλί για κάτι, προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου τις λίγες μέρες που προηγούνται αυτής της στιγμής. Τίποτα φανταχτερό ή ακριβό, αλλά είμαι 42 ετών τώρα».

«Η κορυφαία μου συμβουλή είναι το νερό. Νερό, νερό, νερό, νερό. Κρατήστε το σώμα ενυδατωμένο και το δέρμα θα ακολουθήσει το παράδειγμά σας. Και προσπαθώ να μείνω μακριά από το αλάτι και το αλκοόλ πριν από μια σημαντική περίσταση, ενώ απολαμβάνω μερικά πράσινα smoothies».

«Αν και η ζωή μου θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς αλάτι και κρασί, όλοι γνωρίζουμε ότι η διακοπή τους κάνει την επιδερμίδα πιο υγιή. Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου», προσθέτει.

Είναι οπαδός των θεραπειών περιποίησης προσώπου

Κέιτ Γουίνσλετ

Μπορεί οι θεραπείες περιποίησης προσώπου να μοιάζουν με σπάταλες απολαύσεις, αλλά οι τακτικές θεραπείες βοηθούν να διατηρείται το δέρμα σε άριστη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό των φραγμένων πόρων, να ξεδιψάσουν το ξηρό δέρμα και να αφαιρέσουν ένα στρώμα νεκρών κυττάρων, που στερούν από το δέρμα τη λάμψη του. Ορισμένες, περιλαμβάνουν, επίσης, κάποιο μασάζ που βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική αποστράγγιση για να μειωθεί το πρήξιμο.