Τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της ξεκίνησε η Τατιάνα Στεφανίδου. Το ζευγάρι, ύστερα από μια πολύ απαιτητική και δύσκολη σεζόν ξεκουράζεται, αρχίζοντας τις διακοπές του από το αγαπημένο τους Ιόνιο.

Αυτές τις μέρες βρίσκονται σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς, στον Καστό, ένα από τα μικρότερα κατοικημένα νησιά των Επτανήσων, νοτιοανατολικά της Λευκάδας.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, ανέβασε και το πρώτο της βίντεο από τις διακοπές τους.

Ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τον υπέροχο βυθό της θάλασσας. «Σε μια από τις πιο μαγικές γωνιές της γης» σχολίασε στη λεζάντα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ξετρελαίνονται.

Νέα στιγμιότυπα από τις μαγευτικές διακοπές της και το απρόοπτο

Το ζευγάρι, αφού πέρασε από τον Καστό της Λευκάδας, έκανε μια στάση στον Κάλαμο, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο, ενώ ανέφερε και ένα απρόοπτο που της συνέβη και τον κάτοικο του νησιού που τη βοήθησε.

«Ο Κάλαμος είναι ένα κουκλίστικο καταπράσινο νησάκι του Ιονίου απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας. Εδώ συνάντησα ζεστούς, φιλόξενους ανθρώπους. Ο Βασίλης που έχει με τη μητέρα του τη Σοφία το μπακαλικάκι στο λιμάνι, με έσωσε όταν από ατύχημα έμεινα… ξυπόλυτη. Και ο Γιώργος με τον μπαμπά του το Σωτήρη που έχουν το φούρνο, μου έδωσε να δοκιμάσω την πιο ωραία πορτοκαλόπιτα από τα χεράκια της μαμάς του. Ευχαριστώ!» έγραψε η παρουσιάστρια.