Τη βολή της θέλει η Έφη Σαρρή και γι’ αυτό βάζει τους όρους της όταν κάποιος σύντροφός της μένει στο σπίτι της. Ένα συμβόλαιο το οποίο υπογράφουν και οι δυο πλευρές. Αυτό δήλωσε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης (06/07).

«Είμαι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που υπάρχει, έχω πολλά θέλω, παραξενιές, οτιδήποτε. Δεν κοιμάμαι με κανέναν σύντροφο στο ίδιο δωμάτιο. Θέλω πραγματικά να ηρεμήσω, να κοιμηθώ, να το ευχαριστηθώ, να δω τα έργα που θέλω, να μην έχω καμία γκρίνια δίπλα μου, γιατί αυτά συμβαίνουν» ανέφερε αρχικά η Έφη Σαρρή και πρόσθεσε: «Τον σύντροφο τον θέλω να ταιριάζει και να συμφωνεί ότι και αυτός θα κοιμάται σε ένα άλλο δωμάτιο».

Η τραγουδίστρια υπογράμμισε πως: «Άλλη μια παραξενιά είναι ότι δεν θέλω να ξυπνάω και να βλέπω μπάνια λερωμένα. Γι’ αυτό θέλω να έχω το δικό μου μπάνιο. Αυτά γίνονται συμφωνίες κανονικές, γραπτές με συμβόλαια κλπ. Δεν θα μου πεις ποτέ να μαγειρέψω, θα μαγειρεύω όποτε θέλω, αν θέλω, ό,τι θέλω».

Τέλος, η Έφη Σαρρή πρόσθεσε ότι: «Φέρνει το συμβόλαιο ο δικηγόρος και με προσκύνημα και παρακάλι μεγάλο μπορεί να το υπογράψω. Εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω…».