Το ρετιρέ στο Λος Άντζελες όπου ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ έζησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του σύντομου γάμου τους βγήκε στην αγορά για 1,765 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Το ότι βγήκε τώρα στο… σφυρί δεν είναι τυχαίο μιας και η ζωή των δύο ηθοποιών απασχολεί εξαιτίας της πολύκροτης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση που κέρδισε ο Ντεπ. Προφανώς το μεσιτικό γραφείο θέλει να εκμεταλλευτεί τον… ντόρο γύρω από τη σχέση Ντεπ-Χερντ ώστε να βγάλει το μεγαλύτερο κέρδος.

Παρόλο που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για μόλις 15 μήνες, το ρετιρέ στην Πόλη των Αγγέλων ήταν το… σπίτι τους και εκεί, σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της θυελλώδους σχέσης τους.

Ο Ντεπ είχε στην κατοχή του πέντε διαμερίσματα στο εμβληματικό κτίριο του Λος Άντζελες, Eastern Columbia Building, αλλά μετά από το διαζύγιο του με την Άμπερ Χερντ το 2016, τα πούλησε όλα για περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, ένα από αυτά τα διαμερίσματα, που έχει ένα υπνοδωμάτιο και δύο μπάνια βρίσκεται προς πώληση και πάλι και η ζήτηση φέρεται να είναι αρκετά μεγάλη από τους ενδιαφερόμενους.

Ο Ντεπ, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ – μέχρι που βγήκαν στην επιφάνεια οι διαφορές του με την Χερντ – έχει κάνει πολλές επενδύσεις στην αγορά ακινήτων. Μάλιστα, φέρεται να του ανήκει ή να του άνηκε και μικρό νησί στις Μπαχάμες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TopTenRealEstateDeals.com. Επιπλεόν, έχει στην κατοχή και πολλά σπίτια στους λόφους του Χόλιγουντ, ένα σπίτι στη Γαλλία κοντά στο Σεν Τροπέ και μια φάρμα στο Κεντάκι.

Όσο για το ρετιρέ στο Λος Άντζελες δίνει στους ενοίκους του πρόσβαση, σε κήπο, πισίνα με αλμυρό νερό, γυμναστήριο, σπα, κατάστρωμα ηλιοθεραπείας και άλλες πολυτέλειες.