Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραχώρησε συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή στον Alpha. Ο ηθοποιός που βρίσκεται για τρίτη συνεχή σεζόν στο καστ των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για την πρόταση που άφησε για το επιτυχημένο σίριαλ καθώς και την στροφή στην επαγγελματική του διαδρομή.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν κλείσω στις «Άγριες Μέλισσες» είχα σχεδόν κλείσει σε μια άλλη σειρά, στην «Πολυκατοικία» του Βασίλη Θωμόπουλου. Όταν ήρθε αυτή η πρόταση, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα για την πρόταση και με έσπρωξε να πάω. Εγώ το είδα καθαρά από την σκοπιά του πόσες φορές στην καριέρα μου θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε εποχής τηλεοπτικό σίριαλ».

«Πήγα και έκανα μάρκετινγκ, μπήκα στις διαφημιστικές, δούλευα εκεί για επτά χρόνια και παράλληλα έκανα πρόβες με θεατρικές ομάδες μέχρι που στα 27 μου είπα πως θέλω να βάλω τα δεύτερα πρώτα και τα έφερα τούμπα. Συνειδητοποίησα πως απέδειξα στους γονείς και την κοινωνία πως μπορώ να τα καταφέρω στην κοινωνία τους, αλλά εγώ ένιωθα ότι εξαγοράζουν τα θέλω μου. Έβγαζα μαζί με τους τόκους τότε γύρω στις 500.000 δραχμές τον μήνα και πλήρωνα ενοίκιο 50.000 δραχμές».

«Με τον ερχομό του παιδιού «χτυπάνε» χορδές μέσα μας που υπήρχαν αλλά δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.