Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο συνήγορος του ηθοποιού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Πασχάλη Τσαρούχα.

«Η υπόθεση Λιγνάδη έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους που δεν υπήρχαν πουθενά, ακόμα και τον Μπίμπιλα τον είδα να κάνει διαφημίσεις. Τον Τσαρούχα να συμμετέχει σε σίριαλ που είχα να τον δω πολλά χρόνια. Κάποιοι χρησιμοποίησαν την υπόθεση για τους δικούς του σκοπούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Καταφεύγει σε νομικούς συμβούλους για το «Μπίμπιλα» του Κούγια

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό» όπου προβλήθηκε το επίμαχο απόσπασμα και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα καταφύγει στους νομικούς συμβούλους του καθώς, όπως είπε, έχει ακούσει κι άλλες φορές τον ποινικολόγο να τον αποκαλεί «Μπίμπιλα» και το κάνει με μειωτικό τρόπο κι όχι κατά λάθος.

Με έκπληξη με πληροφόρησαν θεατές γι’ αυτό που έχει πει ο κύριος Κούγιας. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί επίτηδες λάθος το όνομά μου για να με μειώσει, διότι έχει μιλήσει μαζί μου και ξέρει πολύ καλά ότι δε με λένε Μπίμπιλα, αλλά Μπιμπίλα. Το κάνει επίτηδες για μειωτικούς λόγους.

Χρησιμοποιεί και πράγματα που θα πρέπει από τον δικηγορικό σύλλογο να του βάλουν ένα φρένο. Εγώ και ο κύριος Τσαρούχας είμαστε εκλεγμένοι από το σώμα των Ελλήνων ηθοποιών, δεν είμαστε διορισμένοι όπως ο πελάτης του από καμία κυβέρνηση. Θα πρέπει να καταλάβει ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους την τακτική διότι υπάρχουν και δικαστήρια. Εγώ θα συμβουλευτώ τους νομικούς μου συμβούλους για το τι θα κάνω από εδώ και κάτω για να σταματήσει ο κύριος Κούγιας τον λάθος δρόμο που έχει πάρει» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τα λέω επίτηδες, αφού δεν θέλει να το ψάξει ο ίδιος να το ακούσει»

Αλέξης Κούγιας

«Στο τηλέφωνο όταν μιλήσαμε για λίγα λεπτά πριν λίγους μήνες, του είπα να ψάξει καλά την καριέρα μου αν δεν τη γνωρίζει ως όφειλε διότι εγώ δεν είμαι ένας ηθοποιός που βγήκα χθες. Εγώ έχω πάρει σύνταξη από αυτό το επάγγελμα. Έχω κάνει περιουσία από αυτό το επάγγελμα και θα όφειλε να το ψάξει πριν αρχίσει να λέει αυτά που λέει. Και όλα αυτά που έχω κάνει το τελευταίο διάστημα δεν μου τα έδωσαν χαριστικά, έχω κάνει για όλες τις ξένες παραγωγές auditions, μεταξύ πολλών ηθοποιών. Οι άνθρωποι του εξωτερικού προφανώς και δεν με γνωρίζουν, ούτε εκμεταλλεύτηκα την περίσταση αυτή του κυρίου Λιγνάδη. Δεν είναι απολογία. Τα λέω επίτηδες, αφού δεν θέλει να το ψάξει ο ίδιος να το ακούσει», τόνισε στην συνέχεια ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.