Ο Αλέξης Κούγιας δεν γνωρίζει καν πια είναι η Μαίρη Συνατσάκη. Αυτό απάντησε όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει το story της στο Instagram όπου έλεγε: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει».

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, με τη δημοσιογράφο να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.

«Πού έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος και κατέληξε: «Το είπα και για τον κ.Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο έχουν πεθάνει και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κ. Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα» είπε.

Yπενθυμίζουμε ότι η αναφορά του κ.Κούγια στο story της Μαίρης Συνατσάκη προέκυψε όταν ο γνωστός ποινικολόγος, σε συνέντευξη στο Πρωινό,  κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία εναντίον του από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών είπε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο» .

 «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα» πρόσθεσε.

Μαίρη Συνατσάκη: Η επική απάντηση της στην απορία του Αλέξη Κούγια για το ποια είναι

Η Μαίρη Συνατσάκη η οποία παρακολουθεί τις ειδήσεις και την επικαιρότητα, έμαθε πως ο Αλέξης Κούγιας δεν γνωρίζει ποια είναι και θέλησε να του απαντήσει μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Αφού δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια με την ερώτηση «Ποια είμαι;» και αναδημοσίευσε το βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό» στο οποίο ο Αλέξης Κούγιας αναρωτιέται για την ταυτότητα της Μαίρης Συνατσάκη, η παρουσιάστρια έδωσε την απάντηση της στην συνοδευτική λεζάντα.

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.