Άγνωστο γεγονός στους περισσότερους ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, συνδέεται με συγγενικές σχέσεις με διάφορες σταρ του Χόλιγουντ όπως η Αντζελίνα Τζολί, η Μαντόνα και η Σελίν Ντιόν, καθώς και με την σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Όπως η Ντακότα και η Ελ Φάνινγκ έχουν μακρινή σχέση με τους Βρετανούς βασιλείς μέσω της Κέιτ Μίντλετον, ενώ η Χίλαρι Νταφ είναι 18η ξαδέρφη με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β‘ και φέρεται να είναι η πιο στενή Αμερικανίδα διασημότητα που συνδέεται με τη μεγαλειότητά της, έτσι και στις ΗΠΑ -παρόλο που δεν έχουν βασιλική οικογένεια- , το να είσαι συγγενής με έναν Πρόεδρο ή ένα μέλος της οικογένειάς τους είναι κάτι πολύ σημαντικό για το οποίο μπορεί κανείς να καυχηθεί.

Χίλαρι Κλίντον

Και αυτό είναι κάτι που η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να κάνει απόλυτα, καθώς αποδεικνύεται ότι έχει σχέση με την πρώην Πρώτη Κυρία, Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με την New England Historical Genealogical Society και όσα αναφέρει το thelist.com.

Αντζελίνα Τζολί

Η Χίλαρι Κλίντον και η Αντζελίνα Τζολί είναι ξαδέρφες

Σε σύγκριση με τη μακρινή σχέση της Χίλαρι Νταφ και της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, η σχέση της Αντζέλια Τζολί και της Χίλαρι Κλίντον είναι πολύ πιο στενή. Όπως αποδεικνύεται, οι δύο είναι 9ες ξαδέρφες, μέσω ενός κοινού συγγενή που μοιράζονται, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο Jean Cusson από το St. Sulpice του Κεμπέκ. Αλλά η Τζολί δεν είναι η μόνη διασημότητα με την οποία έχει σχέση η Κλίντον. Τυχαίνει επίσης να είναι 9η ξαδέρφη με τη Μαντόνα μέσω του Pierre Gagne από το Κεμπέκ, καθώς και της Σελίν Ντιόν, του συγγραφέα Τζακ Κέρουακ και της συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Μπραντ Πιτ

Ο πρώην σύζυγος της Τζολί, Μπραντ Πιτ, τυχαίνει, επίσης, να έχει συγγένεια με έναν πρώην Πρόεδρο -τον Μπαράκ Ομπάμα. Οι δυο τους είναι ένατα ξαδέρφια, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thelist.com, μέσω ενός κοινού προγόνου που ονομάζεται Edwin Hickman, ο οποίος ήταν σερίφης στη Βιρτζίνια. Ο Ομπάμα είναι άμεσος απόγονος του γιου του Χίκμαν, Τζέιμς, ενώ ο Πιτ είναι συγγενής μέσω του άλλου γιου του Χίκμαν, Έντουιν.