Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το μερίδιό της από την κοινή επιχείρηση κρασιού αξίας 164 εκατομμυρίων δολαρίων, που απέκτησε μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Υπενθυμίζεται πως μία τέτοια κίνηση δεν ήταν εφικτή για την Αμερικανίδα ηθοποιό το προηγούμενο διάστημα, λόγω μίας δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού, γύρω από τα περιουσιακά τους στοιχεία. Δεν είναι σαφές αν η διαμάχη αυτή επιλύθηκε κατόπιν δικαστικής κρίσης ή συμφωνίας ανάμεσα στα δύο μέρη.

Σε κάθε περίπτωση, η ηθοποιός είναι ελεύθερη να διαχειριστεί όπως νομίζει την περιουσία της.

Και όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, η Tenute del Mondo, η θυγατρική του ομίλου Stoli Group με έδρα το Λουξεμβούργο, αγόρασε το 50% του «Μιραβάλ» από την Αντζελίνα Τζολί. Το αντίτιμο της αγοράς δεν έγινε γνωστό.

Στο «Μιραβάλ» η Τζολί είπε το «ναι» στον Πιτ

Το κτήμα «Μιραβάλ» είναι ένας αμπελώνας στο χωριό Κοράν, στο διαμέρισμα Βαρ στις πλαγιές της γαλλικής Προβηγκίας.

Το «Μιραβάλ» έγινε διάσημο τον Μάιο του 2008, όταν το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να το αγοράσει. Εκεί μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του Μπραντ Πιτ και το 2014 πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του κτήματος, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Γάλλος πιανίστας της τζαζ, Ζακ Λουσιέρ, που είχε εγκαταστήσει ένα υπερσύγχρονο στούντιο ηχογράφησης. Εκεί είχαν ηχογραφήσει τραγούδια ο Στιγκ, και oι Pink Floyd. Η τεράστια κάβα του «Μιραβάλ» χτίστηκε το 1850 από τον Ζοζέφ-Λουί Λαμπό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.