Στο πλατό του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Μάρω Κοντού καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Η ηθοποιός, μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της και εξήγησε γιατί της αρέσει να βρίσκεται στην συγκεκριμένη εκπομπή. Μάλιστα δεν έλειψε και μια επική ατάκα για τους παρουσιαστές που την έχουν φιλοξενήσει κατά καιρούς.

«Έχω δει σε συνεντεύξεις αυτήν την περίοδο πράγματα που μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Η μία είπε θέλω να μπω στο Γκίνες, η άλλη είπε “εγώ γράφω κι εγώ παίζω”, η τρίτη είπε εγώ στα νιάτα μου αυτό κι αυτό. Παραμύθια! Τους λυπάμαι, ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο και λυπάμαι τα γεράματά τους» είπε η Μάρω Κοντού.

«Έχω δει αυτόν τον καιρό που κάθομαι και έχω σιχαθεί τις κατάξανθες με μαύρη ρίζα –γεμάτη όλη η τηλεόραση!- όλη η τηλεόραση με εκείνα τα δόντια τα κατάλευκα, άντρες και γυναίκες. Σκοτώστε τους οδοντογιατρούς που κάνουν αυτά τα κατάλευκα δόντια!» είπε με πολύ χιούμορ στην συνέχεια.

Γιατί της αρέσει να πηγαίνει στο Στούντιο 4

«Περνάω πολύ ωραία μαζί σας γιατί έχετε καθαρά μάτια. Δεν είναι όλες οι εκπομπές έτσι. Έχω πάει σε εκπομπή που μου είπαν “Ρε Μάρω”. Φέτος  κιόλας. Πήγα μια μέρα σε μια άλλη εκπομπή -φέτος- πρωινή πρωινή και ήταν η μέρα που είχε πεθάνει ο Θεοδωράκης. Και τι με ρωτήσανε: “Κάτι για τη μύτη σας”. Ήταν άντρας και γυναίκα. Ο άλλος με ρώτησε “είχατε ποτέ σχέση με συνάδελφό σας;”. Σηκώθηκα και έφυγα. Κρίμα. Βέβαια γίνονται και κάποιες μετρήσεις και πολλές εκπομπές θέλουν τον όχλο. Αν το αντέχεις αυτό….» είπε η Μάρω Κοντού στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Θέλει να γράψει τη βιογραφία της;

«Γιατί; Τι είμαι εγώ για να γράψουν τη βιογραφία μου; Με έχουν προσεγγίσει πολλοί. Μια περαστική είμαι. Δεν θέλω να γραφτεί η βιογραφία μου. Τίποτα δεν θέλω να αφήσω πίσω μου. Οι ταινίες θα παίζονται μόνο. Ο κόσμος έχει προβλήματα. Αυτή η φιλοδοξία που έχουν οι άνθρωποι η υπερμέτρη είναι καταδίκη» σχολίασε η Μάρω Κοντού.